Abdullah Gül: Bizim Cenahta Bana Karşı Saygısızlıklar Oldu - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül: Bizim Cenahta Bana Karşı Saygısızlıklar Oldu

Abdullah Gül: Bizim Cenahta Bana Karşı Saygısızlıklar Oldu

Veda resepsiyonda konuşan Abdullah Gül, "Bizim cenahta bana karşı saygısızlıklar oldu. Politik kimliğime dönmem kadar normal bir şey olamaz" dedi.

19.08.2014 22:18  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin bitimine 9 gün kala son veda resepsiyonunu Çankaya Köşkü'nde verdi. İş, sanat, akademi, sivil toplum örgütleri ve spor dünyasından isimleri, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte ağırlayan Abdullah Gül'ün resepsiyonunda çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Gül, seçim sürecinde AK Parti çevresinden yapılan bazı yorumlara tepkisini dile getirdi. Gül, sitem dolu bir açıklama yaparak "Bizim cenahta bana karşı saygısızlıklar oldu. Politik kimliğime dönmem kadar normal bir şey olamaz." dedi.

"BİZİM CENAHTA BANA KARŞI SAYGISIZLIKLAR OLDU"

Cumhurbaşkanı sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bu ara çeşitli yazılanlar, çizilenler konusunda, bir taraftan benim Cumhurbaşkanı olmam sürecinde 'Aman cumhurbaşkanı olmasın' diyenlerin bana parti kurdurması, yeni cephelere çekmesi, onu gördüm. Bir taraftan da bizim cenahtan yapılan epeyce saygısızlıkları da gördüm, bu son süre içerisinde. Bunların hepsini de takip ettim. Çevremdeki herkes görevini yapıyor, tarafsız bir cumhurbaşkanlığı mevkisinde. Beni bilenler bilir, bizim cenaha yeni giren ya da geçmişi çok bilmeyenler günlük konuşurlar. Onlara da söyleyeceğim, demin söylediğim kadar söylemiş olayım. Yani saygısızlıklarını bir hatırlatmış olayım geçeyim."

"PARTİYE NE ZAMAN ÜYE OLACAĞIM FORMALİTEDİR, BEN KURUCUYUM"

Gül, "Politik kimliğime dönmem kadar normal bir şey olamaz. Partiye ne zaman üye olacağım formalitedir, ben kurucuyum. Partimin başarılı olması için tecrübelerimi aktaracağım" dedi.

"İSTANBUL'A YERLEŞECEĞİM"

İstanbul'a yerleşeceğini söyleyen Abdullah Gül, "Ankara'da olmayı şimdilik düşünmüyorum. İstanbul'a yerleşeceğim. Cumhurbaşkanlığı yapmış bir kişi nasıl davranırsa, ben de bundan sonra muhakkak ki öyle davranacağım." dedi.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ PARLAK"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, önümüzdeki dönemde de Türkiye'nin bütün alanlarda daha ileri gideceğinden emin olduğunu belirterek, "Türkiye'nin geleceğinin çok daha parlak olduğundan, her alanda Türkiye'nin çok daha yükseleceğinden de hiçbir şüphem yoktur" dedi.

RESEPSİYONDA KİMLER VARDI

Abdullah Gül'ün resepsiyonunda Fener Rum Patriği Bartholomeos, TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yunus Söylet, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, gazeteciler Doğan Hızlan, Vahap Munyar ve Murat Yetkin, akademisyen ve reklamcı Levent Erden gibi isimler yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Abdullah Gül: Bizim Cenahta Bana Karşı Saygısızlıklar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ceyhan: sayın cumhurbaşkanım gül sizi çok seviyoruz çok ama çok iyi niyetlisiniz yeni hayatınızda başarılar dilerim 35 13 Yanıtla
  • öylesine biri: son resepsiyon toplantısındaki kalabılığı ak partili yönetim görmez ise ve sayın gül e saygısızlık yaparlarsa yaptılarda aynı kalabalığın daha büyüğünü gül tekrar sahneye çıktığında nerede olursa olsun göreceklerdir. . . . . . . 32 2 Yanıtla
  • HACK-C5: SENİN CENAHINDAKİ ELEŞTİRİLER SAYGISIZLIK DEĞİLDİ - SEVİYELİ BİR ŞEKİLDE ELEŞTİRİLER YAPILMASI - BİR PARTİNİN İÇİNDE OLMASI GEREKEN EN GÜZEL DEMOKRASİ ÖRNEYİYDİ. TÜRKİYE KENDİ İÇİNDE BOĞUŞAN KAVGA EDEN BİR ÜLKE DEĞİLDE- BÜTÜN SORUNLARINI AŞMIŞ -DEĞİŞEN DÖNÜŞEN - İLERİ DEMOKRASİLERE GEÇİŞİ SAĞLAYAN BAŞKANLIK SİSTEMİNE - BAŞKANINI SEÇEREK İLK ADIMINI ATMIŞTIR. SON SÖZ USTANIN DIR. VE UMARIM GİDER AYAK BAŞKALARININ GAZINA GELEREK BU HALKI ÜZMEZSİN. 8 24 Yanıtla
  • samsun_davud: AKP HELE DAVUDOĞLU ADLI HÜSAM DA GELİNCE İYİCE ZIVANADAN ÇIKACAK. YENİ BİR PARTİ YADA YENİ ILIMLI YÖNETİM BEKLİYORUZ. BUNU SAĞLAYACAK EN TANINMIŞ KİŞİ ABDULLAH GÜL GİBİ DURUYOR 22 5 Yanıtla
  • ASIM: ZATEN SİZİN CENAHTAN DEĞİL ONLAR SAYIN GÜL. . ACEM MAŞALARI VE ACEM CENAHINDALAR. . 17 9 Yanıtla
  • Deli: Son dakika golü. . 22 1 Yanıtla
  • hakan: tayyıp akp nın devamını ıstıyosa gule yanassın yanandakı yalakalara deyıl 14 7 Yanıtla
  • MURAT 54: SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ. POLİTİKAYA DÖNMENİZ İTİBARINIZI ZEDELER. BU MAKAMDAN ÖRNEK ATTAN İNİP EŞEĞE BİNMEYE BENZER. DİĞER BİR HUSUS İSE SİZE BAZI POLİTİKACILAR LAF ATAR ÇEKİŞMELER OLUR. NE GEREĞİ VAR. 4 7 Yanıtla
  • mehmet dogan: yok yahuuu 3 2 Yanıtla

Advertisement