Abdullah Gül'den AK Parti Sürprizi Gelecek mi? - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül'den AK Parti Sürprizi Gelecek mi?

Abdullah Gül\'den AK Parti Sürprizi Gelecek mi?

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün 30 Mayıs'ta düzenlenecek 'Fetih Şöleni'ne katılacağı ve AK Partililere sürpriz yapacağı iddia edildi, Gül'ün danışmanı "Şu an programımızda yok" dedi.

26.05.2015 11:16  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, İstanbul'da 30 Mayıs günü İstanbul'un Fethi'ni anmak için düzenlenecek törende sürprizleri olduğu iddia edildi.

GÜL YENİKAPI'YA GELECEK Mİ?

Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'nın bugünkü yazısında kaleme aldığı ve "AK Parti yönetimi ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilişkisinin iyi olduğunu bildiğim bir tanıdık" diyerek kaynaklandırdığı bir iddiayı dillendirerek, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 30 Mayıs günü İstanbul-Yenikapı'da düzenlenecek 'Fetih Şöleni'ne katılacağı duyumunu aldığını yazdı.

"GÜL'Ü, ERDOĞAN'I, ARINÇ'I EL ELE GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYIN..."

Sarıkaya, bu bilgiyi aldığı kaynağının konuyla ilgili "12. Cumhurbaşkanı'mız Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı'mız Gül'ü, Başbakan Yardımcımız Bülent Ağabey'i (Arınç), partinin kuruluşunda bulunmuş herkesi otobüsün üzerinde el ele görürseniz şaşırmayın..." dediğini, ayrıca 'bu konuda her hazırlığın yapıldığını, böyle bir görüntünün, AK Parti'nin son dönem bazı nedenlerle yıpranan imajına olumlu katkı sağlayacağını' söylediğini kaydetti.

FETİH ŞÖLENİ NEDEN 30 MAYIS'TA?

Sarıkaya, ayrıca AK Parti'ye yakın bu ismin, her yıl 29 Mayıs'ta düzenlenen Fetih programlarının bu sene 30'una denk getirilmesini ise, "bu yıl cumartesiye denk gelmesi" sebebinden kaynaklandığını söylediğini de belirtti.

AK PARTİ'YE YAKIN BİR BAŞKA İSİM DAHA DOĞRULADI AMA...

Sarıkaya, akşam saatlerinde benzer söylemi, AK Parti yönetimine yakın başka bir isimden daha duyduğunu, bu ismin de 'Gül'ün mitingde olacağını' ileri sürerek "2001'de partinin kurulduğu günlerdeki gibi bir görüntü verecekler; el ele tutuşup aralarında sorun olmadan birlikte yürüdüklerini cümle âleme gösterecekler..." dediğini yazdı.

"BEN OLMASI İÇİN UĞRAŞIYORUM EN AZINDAN"

Sarıkaya, "Gül'ün, destek vermekle birlikte Cumhurbaşkanı seçildiği günden bu yana partisinin herhangi bir aktivitesine katılmadığını anımsattığını" ve "Katılacağından emin misiniz?" diye sorduğunu, buna karşılık "Ben olması için uğraşıyorum en azından" yanıtını aldığını ifade etti.

GÜL'ÜN DANIŞMANI NE DEDİ?

Sarıkaya, Gül'ün özel kalemini arayıp Yenikapı programına katılıp katılmayacağını sorduğunu, bu kez de "Bizim programımızda şu an gözükmüyor" yanıtını aldığını, emin olabilmek adına bir başka 'Gül'e yakınlığını bildiği bir dostu'yla yaptığı görüşmede aynı konuyu hatırlattığında "Oraya gidip bugüne kadar ortaya koyduğu herkesin takdirini alaşağı edeceğini mi sanıyorsunuz?" tepkisini aldığını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Abdullah Gül'den AK Parti Sürprizi Gelecek mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • eski akp li: Sayın Gül umuyoruzki böyle bi yanlışa düsmez 66 19 Yanıtla
  • izmitli: Çünkü HDP nin 30 mayısta istanbulda büyük mitingi vardı bunu engelemek ve proveke etmek için 30 mayısta kendileride miting yapma kararı aldılar. zaten YSK akepenin arka bahçesi gibidir 42 10 Yanıtla
  • kayserili.: sn gül bir kayserili olarak senin artık ak partide işin yok onlar seni tek celsede sildi cumhurbaşkanlıgının bitmesine bir gün kala partiyi kongreye götürdü unutmamışındır umarım senden istegimiz yürekli ve dik durman 34 10 Yanıtla
  • DENİZ BULUT: PADİŞAH GİDİCİ....AMA... 28 8 Yanıtla
  • hamit: unutma tavukoğlu sana yalancı dedi sende ona dedin dik dur biraz 30 6 Yanıtla
  • siirt: kürdüm ne mutlu türküm 11 2 Yanıtla
  • kayserili.: oylar mhp ye kayseri mhp diyor 5 7 Yanıtla
  • ILHAN : AKP Türkiyeye Sart Cikar yok , Hain olmayan tek Parti AKP . Gerisi benim icin Hain dir . Ne Vatan , ne Namus , ne Millet , ne gelecek , ne Basari göstere bilirler . Disaridan yönetilmeye alismis Vatan Hain lerin bu ülkede birdaha gelecegi Olmamali . 0 11 Yanıtla
  • tt: BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜN DEĞİL 5 6 Yanıtla
  • elif: Dik dur gitme gül 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yaya geçidinde feci kaza kamerada
    09:07 Yaya geçidinde feci kaza kamerada

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobilin yaya geçidinde hızla çarparak savurduğu yaşlı adam ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, saat 11.30 sıralarında Oba Mahallesi Çevreyolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K. yönetimindeki 07 AYG 093 plakalı otomobil, yaya geçidinden geçtiği esnada Ali A.'ya çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan Ali A.'yı ilk müdahalenin ardından ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, araç sürücüsü S.K. gözaltına alındı. Öte yandan kaza çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde yaya geçidinden geçmekte olan Ali A.'ya 07 AYG 093 plakalı aracın çarptığı anlar yer aldı. Yaşlı adamın çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulduğu görüldü.

  • Kayseri'de yapılan operasyonda 455 adet suç unsuru ele geçirildi
    09:05 Kayseri'de yapılan operasyonda 455 adet suç unsuru ele geçirildi

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda lav silahı, el bombası, ruhsatsız tabanca, tüfek, fişek, sikke, kılıç, mızrak, ok ucu, taş sütun, İslami Döneme ait miğfer takımı, tarihi eser niteliği taşıyan objeler ve el telsizi gibi toplamda 455 adet suç unsuru ve tarihi eser ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

  • Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar hayvan üreticilerini ziyaret ediyor
    09:04 Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar hayvan üreticilerini ziyaret ediyor

    Denizli'de Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık hayvan almak isteyen vatandaşlar, üreticileri ziyaret etmeye başladı. Üreticiler ise ekonomik sıkıntılar ve yükselen maliyetlerle mücadele ettiklerini dile getirdi.

  • CHP'nin Yerel Yönetimler Çalıştayı Başlıyor
    09:01 CHP'nin Yerel Yönetimler Çalıştayı Başlıyor

    CHP'nin yerel yönetimler çalıştayı, parti genel merkezinde başlıyor. CHP'li belediye başkanları ve il örgütleri Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında, Anıtkabir'i ziyaret edecek. Özel, çalıştayın açılışında konuşacak.

  • Gümüş Balığının İhracat Serüveni Başladı
    08:58 Gümüş Balığının İhracat Serüveni Başladı

    İznik Gölü'nde yapılan gümüş balıkçılığı sezonu bereketli başladı. Balıklar Yunanistan, Ukrayna ve Amerika'ya ihraç edilerek cips olarak satışa sunuluyor. İhracatın artmasıyla birlikte bölgedeki kooperatiflerin balık avlama kapasitesi de yükseldi.

  • İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı
    08:39 İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı

    İznik Gölü'nde yapılan gümüş balıkçılığı sezonu sıcakların başlamasıyla birlikte bereketli bir şekilde başladı. 5 kooperatifin hedefi bin ton balık tutmak ve ihracat yapmak.

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.


Advertisement