Abdullah Gül'den Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül'den Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne Ziyaret

Abdullah Gül\'den Gaziosmanpaşa Belediyesi\'ne Ziyaret

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni ziyaret etti.

26.12.2014 20:46  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğle saatlerinde Gaziosmanpaşa'ya gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma Namazı'nı Gaziosmanpaşa Merkez Camii'nde kıldıktan sonra, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile birlikte belediyeye geçti.

Abdullah Gül, Başkanlık makamındaki sohbet sırasında, görevi sırasında yaşadıkları kimi anılardan bahsetti. Gül, özellikle başörtüsü sorununun çözülmesinin ülkeyi önemli ölçüde rahatlattığını söylerken, Türkiye'nin pek çok açıdan önemli bir gelişme kat ettiğini vurguladı.

Gül, 12 Eylül darbesinin ardından Metris Cezaevi'nde yatan ilk isimlerden biri olduğunu vurgulayarak, bugün demokratikleşme adına gelinen noktanın sevindirici olduğunu belirtti. Gül, bundan sonra siyasal iktidarların hak ve adalet zemininde hizmet etmeleri gerektiğini de ifade etti.

Karşılıklı sohbet sırasında, 'Siyaset yaptığınız dönemde açtığınız yoldan ilerliyoruz diye konuşan Başkan Usta'ya Gül, 'Bizler birer dozerle yolları açtık. Artık sizler bu yolları daha güzel hale getireceksiniz diye cevap verdi.

Sohbet sonrası Başkan Usta, Gül'e bir hediye takdim ederken, Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Süeda Tuğcu ise bir buket çiçek sundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdullah Gül'den Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement