Abdullah Gül, Felç Geçiren Dayısını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül, Felç Geçiren Dayısını Ziyaret Etti

Abdullah Gül, Felç Geçiren Dayısını Ziyaret Etti

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte, felç geçiren dayısı Prof. Dr. Ahmet Satoğlu'nu İzmir'deki evinde ziyaret etti.

04.04.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte, felç geçiren dayısı Prof. Dr. Ahmet Satoğlu'nu İzmir'deki evinde ziyaret etti. Cumartesi günü kente gelen Gül'ün bu akşam uçakla kentten ayrılması bekleniyor.

Abdullah Gül'ün dayısı Ahmet Satoğlu, Ankara'da ziyaret ettiği kızının evinde felç geçirdi. Nöroloji profesörü olan 89 yaşındaki Satoğlu, beynine pıhtı atması sonucu Hacettepe Hastanesi'nde 10 gün tedavi edildi. Dayısını telaş olmaması için hastanede ziyaret etmeyen Gül, skype ile sık sık görüştü. Dayısı taburcu edilince İzmir'in Akevler Mahallesi'ndeki evinde kendisini ziyaret etti. 11. Cumhurbaşkanı Gül eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte cumartesi günü İzmir'e geldi. Gül eşiyle birlikte çok sevdiği, oğluna adını verdiği dayısında kaldı. Dayı Satoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu, nörolog olduğu için kendisindeki değişiklikleri fark edip hastaneye erken gitmesi nedeniyle felcin geçici olduğu, günlük işleri yapabilir duruma geldiği öğrenildi. Gül çifti, hafta sonunu dayıları Ahmet, yengeleri Binnaz Satoğlu ile birlikte geçirdi. Pazartesi günü Hayrünnisa Gül, bugün İzmir'in Menemen İlçesi'nde, Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü (TAGEM) Tohum Gen Bankası'nı ziyaret etti. Gül çiftinin bu akşam uçakla Ankara'ya döneceği öğrenildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdullah Gül, Felç Geçiren Dayısını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement