Abdullah Gül Müzesi'ni Erdoğan Açacak - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül Müzesi'ni Erdoğan Açacak

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve eşyalarının sergileneceği müze, Gül'ün memleketi Kayseri'de 12. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.

15.07.2016 16:37  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" adı ile açılacak olan müzede, bakanlık, başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı yapan Abdullah Gül'ün hayatıyla ilgili önemli bilgilerin yer alacak. Müzede aynı zamanda kütüphane de yer alacak.

AÇILIŞINI ERDOĞAN YAPACAK

Kayseri'de Abdullah Gül Üniversitesi Yerleşkesi içerisinde kurulan müzenin açılışı 24 Temmuz Pazar günü saat 16'da olacak ve açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

YAKIN TARİHİN ÖNEMLİ YAZIŞMALARI DA MÜZEDE

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi'nde, Gül'ün kişisel eşyalarının yanı sıra kritik süreçlerde yaptığı konuşmalar, daha önce hiç yayınlanmamış fotoğrafları ve yakın tarihe ışık tutacak bazı yazışmaları da yer alacak.Abdullah Gül Müzesi'ni Erdoğan Açacak

7 BİN METREKARE

Cumhurbaşkanlığı isterse, müze için çeşitli devlet kurumlarından personel de görevlendirebilecek. Söz konusu müze-kütüphane, 7 bin metrekare alanlı 3 binadan oluşacak.

Abdullah Gül Müzesi\'ni Erdoğan Açacak

Son Dakika Güncel Abdullah Gül Müzesi'ni Erdoğan Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement