Abdullah Gül'ün Eski Koruması Şahin de Iğdır'da Şehit Düştü (2) - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül'ün Eski Koruması Şahin de Iğdır'da Şehit Düştü (2)

Abdullah Gül\'ün Eski Koruması Şahin de Iğdır\'da Şehit Düştü (2)

Son OLARAK KONUŞTUĞU EŞİNE "SERVİS BEKLİYORUM" DEMİŞ Iğdır'da PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Fehmi Şahin'in eşi Çiğdem Şahin ile sabah saatlerinde en son telefon görüşmesinde, "Servis bekliyorum" dediği belirtildi.

08.09.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son OLARAK KONUŞTUĞU EŞİNE "SERVİS BEKLİYORUM" DEMİŞ

Iğdır'da PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Fehmi Şahin'in eşi Çiğdem Şahin ile sabah saatlerinde en son telefon görüşmesinde, "Servis bekliyorum" dediği belirtildi. 11'incvi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de görev süresince yakın koruma memurlarından biri olan Fehmi Şahin'in Ankara'nın Mamak İlçesi'ndeki evine ateş düştü. Polis yetkilileri şehit polis memuru Şahin'in diş doktoru eşinin görev yaptığı kliniğe giderek Çiğdem Şahin'e "Eşinize ulaşamıyoruz, telefonunu açmıyor. Evinize gidelim, oradan aramaya devam edelim" dedi. Görevliler, Çiğdem Şahin'i evine getirdikten sonra acı haberi verdi. Oğlu 10 yaşındaki Yağız Şahin ise, öğrenim gördüğü okulun Sinop'taki basketbol turnuvasındayken görevlendirilen polisler tarafından babasının şehit düştüğü haberi verilmeden Ankara'ya götürüldü.

Şehit eşi Çiğdem Şahin, eşini sabah saatlerinde telefonla aradığını ve eşinin telefonda "Şu anda servis bekliyorum" diye konuştuğunu söyledi. Şahin'in aynı diş kliniğinde görev yaptığı arkadaşları, "Çiğdem hanımın canı çok sıkkındı. 'İyi değilim' diye, bir diş ameliyatına girmesi gerekmesine rağmen başka bir doktor arkadaşından ameliyata girmesini rica etti" diye konuştu.

Şehit Şahin'in evinin önüne Mamak Belediyesi tarafından taziye çadırı kurulurken, görev yaptığı polis arkadaşları da acılı haberi aldıktan sonra evine geldi. Şehit Şahin'in evinin önünde bir ambulansta hazır halde bekletiliyor. - Şmesinde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdullah Gül'ün Eski Koruması Şahin de Iğdır'da Şehit Düştü (2) - Son Dakika


Advertisement