Abdüllatif Şener'den CHP'ye Cevap - Son Dakika
Güncel

Abdüllatif Şener'den CHP'ye Cevap

Abdüllatif Şener\'den CHP\'ye Cevap

Partisiz kalan Abdüllatif Şener, CHP milletvekilinin davetine sıcak bakmıyor.

29.08.2012 17:31  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde kendi kurduğu Türkiye Partisi'ni kapatan Abdüllatif Şener, CHP İzmir milletvekili Aytun Çıray'ın "CHP'ye katıl" teklifini geri çevirdi.

Kurucu üyeleri arasında yer aldığı AK Parti'den 2007 yılında ayrılan Abdüllatif Şener, 2009 yılında kurduğu Türkiye Partisi'ni kapatma kararı aldıktan sonra CHP'den jet bir teklif aldı. Ancak Şener, CHP'nin teklifini reddederek siyasete bağımsız kimliğiyle devam edeceğini söyledi.

YOLA YALNIZ DEVAM EDECEK

Hiçbir partiye geçmeyi düşünmediğini belirten Şener'in adı daha önce de eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın; Kılıçdaroğlu'nun, Şener'i partiye davet etmeyi planladığı iddiasıyla gündeme gelmişti.

CHP'den gelen davetlerle ilgili olarak Şener, "Hiçbir partiyle görüşmem olmadı. Herhangi bir partiye geçmeyi de düşünmüyorum" dedi.

AK PARTİ'NİN KURUCULARI ARASINDAYDI

2001 yılında kurulan AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan Abdüllatif Şener, görüş ayrılıkları dolayısıyla partiden ayrılmıştı. AK Parti ile 58 ve 59. hükümetlerde Başbakan Yardımcılığı görevini üstlenen Şener, 2007 yılında AK Parti'den ayrılmış ve 2009 yılında Türkiye Partisi'ni kurmuştu.

12 Haziran seçimlerinde Sivas'tan bağımsız aday olan Abdüllatif Şener, 17 bin oy almasına rağmen milletvekili seçilememişti.

FİNANSMAN SORUNU, PARTİSİNİN SONU OLDU

Kurduğu Türkiye Partisi ile siyasete yeni bir renk getireceği düşünülen Abdüllatif Şener, bu düşünceleri boşa çıkardı ve geçtiğimiz günlerde finansman sorunları dolayısıyla partisini kapatma kararı aldı.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Abdüllatif Şener'den CHP'ye Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement