Abdulvahap Tepesi Sosyal Tesise Kavuşacak - Son Dakika
Güncel

Abdulvahap Tepesi Sosyal Tesise Kavuşacak

İznik'in tarihi doğasını en güzel şekilde gözler önünde seren Abdulvahap Tepesi için birçok kurum taradından proje çalışmaları yürütülüyor.

25.08.2014 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda Abdulvahap Tepesinde incelemelerde bulunan Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve beraberinde ki heyet ile, Bursa Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Yüksek Şehir Plancısı Nalan Fidan ve Tarihi Kültürel Miras Şube Müdürü Kübra Temel'in ardından, son olarak İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek'in yanında, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu ve Necati Tosun, İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan öncülüğünde Burfaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Memduh Özyıldırım, Burfaş Genel Müdürü Muhammed Gümüşsoy ve Kurumsal İletişim, Reklam ve Tanıtım Sorumlusu Rümeysa Gürel, Büyükşehir Belediyesi tarafından Tepeye yapılacak sosyal tesis ile ilgili incelemelerde bulundular.

Başkan Sargın "Abdulvahap Tepesi İznik'i En İyi Gösteren Yer"

Başkan Sargın incelemede yaptığı açıklamada "İlçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini gören en güzel yer olan Abdulvahap Tepemiz için çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız sıcak yaz günlerinde dinlenecekleri, hoş vakit geçirecekleri yerler arıyorlar. Abdulvahap Tepemiz gerek manzarası ve gerek serinliği ile vatandaşlarımızın, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası. Vatandaşlarımızın ailecek yürüyüş yapabileceği, piknik yapabileceği, dinlenebileceği, rahat rahat çayını içebileceği kısacası burayı kendisine yakışır bir hale getireceğiz. En kısa sürede çalışmalarına başlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı amaçladığımız bu yer ile tepemiz güzel bir görünüme kavuşarak, yeni bir şekle bürünecektir." şeklinde konuştu.

İncelemeler sonrasında 1.Murat Hamamını Ziyaret eden heyete, Belediye Başkanı Osman Sargın Burfaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Memduh Özyıldırım, Burfaş Genel Müdürü Muhammed Gümüşsoy'a İznik Çinisi takdim etti.

Burfaş Tesislerinde Personele %15 İndirim

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Burfaş Genel Müdürü Muhammed Gümüşsoy arasında imzalanan protokol gereği Burfaş'a ait tesislerde Belediye Personellerine %15'lik para puan indirimi gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdulvahap Tepesi Sosyal Tesise Kavuşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement