Abdürrahim Albayrak: Ali Dürüst Yönetime Girerse Ben De Katılırım - Son Dakika
Spor

Abdürrahim Albayrak: Ali Dürüst Yönetime Girerse Ben De Katılırım

Galatasaraylı eski yönetici Abdürrahim Albayrak, Aysal'ın seçim kararını doğru bulduğunu belirtti, "Ali Dürüst'le oluşabilecek grubun içinde yer alabilirim." dedi.

19.09.2014 14:57  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak önemli açıklamalar yaptı. İşte Albayrak'ın CNBC-E'ye yaptığı açıklamalar:

"SEÇİM KARARI DOĞRU"

"1.5 yıl önce alınan seçim kararı hatalıydı. Şimdi alınan karar ise doğru. Ancak biraz daha erken olabilirdi."

"Biz bir ekibiz. Ali Dürüst benim yakın bir arkadaşımdır. Tek başıma bir yere gitmem. Ali Dürüst'le ve ekibimizle oluşabilecek bir grubun içinde yer alabilirim. Ben olmasam bile Ali Dürüst mutlaka yönetimde olmalı. O olursa zaten ben de o yönetimin içinde olurum."

"DÜRÜST İLE GÜZEL ŞEYLER YAPABİLİRİZ"

"Galatasaray için elimi değil kellemi taşın altına sokarım. Ali Dürüst'le birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum."

"AYSAL'IN DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM"

" Ünal Aysal'ın görevine devam etmesini diliyorum. Başkan yönetim kurulundaki arkadaşlarından baya çekti. Bu saatten sonra başkanı kimse yönlendiremez zaten."

Abdürrahim Albayrak: Ali Dürüst Yönetime Girerse Ben De Katılırım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Abdürrahim Albayrak: Ali Dürüst Yönetime Girerse Ben De Katılırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • halil: ulan abdurim kovulmaktan bıkmadınmı 4 25 Yanıtla MERT: terbiye yoksunu. kendini insan sanan zavallı. adam gib i yorum yapta adam desinler. 0 0
  • pompa: apo git allahasen tribünde amigoluk yap köpeğen olak. . . 6 10 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: SÜPER BİR KARAR OLUR GALATASARAYLI OLUPTA SAYIN ALBAYRAK'I SEVMEYEN YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SAYGILI SEVGİ DOLU ASLA FANATİKLİĞİNİ TAKIMINDAN BAŞKASINA GÖSTERMEYEN ORTALIĞI KARIŞTIRMAYAN EFENDİ BİR İNSAN YANINA HALDUN ÜSTÜNEL DE GELİRSE SONSUZ GÜZELLİK OLUR AMA İLLA Kİ TAKIMI SABOTE EDEN İÇİMİZDE Kİ İRLANDALI BÜLENT TULUNUN GİTMESİ LAZIM HEMDE EN KISA ZAMANDA NE OLSA KÜPÜNÜ DOLDURMUŞTUR SAÇMA TRANSFERLERLE. . . 9 1 Yanıtla
  • sterk: yani sizler olmasanız GS BİTECEK ayıp bırakın gs bitirmeye yöneliktir bütün çabalar 0 5 Yanıtla
  • baykan yayla: ünal ayseın bu kulüpte bir saniye durmaması gerekli kulup başkanı sıfatıyla camiayı sırtına alıp kendi işlerini büyütüyor diyorlar böyle ise ihanet 0 0 Yanıtla
  • Nadir CEVALİ: Yakışır abime o babacan enerjin yeter!. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement