Abdurrahman Dilipak Niğde'de Konferans Verdi - Son Dakika
Yerel

Abdurrahman Dilipak Niğde'de Konferans Verdi

Abdurrahman Dilipak Niğde\'de Konferans Verdi

Niğde Dostyar Niğde Şubesi tarafından “Yükselen Türkiye ve Önüne Çıkan Engeller” konulu konferans düzenlendi.

16.03.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Dostyar Niğde Şubesi tarafından "Yükselen Türkiye ve Önüne Çıkan Engeller" konulu konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, servet ve iktidar gücünün her zaman insanlara mutluluk getirmeyeceğini söyledi.

Niğde İl Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen konferansa Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Dostyar Genel Başkanı Ali Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma yapan Dostyar Niğde Şube Başkanı Nevzat Türkan, "Dostyar olarak bugünden sonra inşallah sizlerin destekleriyle böyle hayırlı hizmetler yaparız" dedi.

"Yükselen Türkiye ve Önüne Çıkan Engeller" konulu konferansta konuşan Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, "Siz kendi hakkınızdaki hükmü değiştirmedikçe, Allah sizin hakkınızdaki hükmünü değiştirmeyecektir. Allah servet ve iktidarı halklar ve ülkeler arası evirir çevirir. Öyle zannediyorum ki biz bundan sonra servet ve iktidarla imtihan olacağı. Ama servet ve iktidar güç her zaman insanlara mutluluk getirmez. Eğer servetiniz ve gücünüz imanınızdan fazla ise bu helakiniz için yetersizdir. Önce değişmesi gereken başınızdaki iktidarlar değil sizsiniz. Daha akıllı olmalıyız, daha dürüst olmak zorundayız, daha cesur olmak zorundayız. Allah cahil ve zalim bir topluluğa hidayet nasip etmez. Çünkü zulüm ettiğinizin bile farkında olmazsınız. Onun için çok okumamız gerekiyor. Çok düşünmemiz gerekiyor." dedi - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Abdurrahman Dilipak Niğde'de Konferans Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement