Abdurrahman Dilipak, Yalova Depremini Tayyip Erdoğan'a Bağladı - Son Dakika
Güncel

Abdurrahman Dilipak, Yalova Depremini Tayyip Erdoğan'a Bağladı

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Yalova'da meydana gelen depremleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın şehirde olmasına bağladı.

04.08.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Akit yazarı Dilipak, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Erdoğan Yalova'da. Yalova'da deprem; bunun başka bir anlamı var mı.." yorumu yaptı.

Abdurrahman Dilipak'ın deprem tweet'ini attığı saatlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

HASAR VE CAN KAYBI YOK

Yalova'nın Termal İlçesi'nde gece saat 01.22'de meydana gelen Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğündeki deprem ile ilgili İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından yapılan açıklamada herhangi bir hasar ve can kaybı olmadığı belirtildi.

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, depremin 6.72 kilometre derinlikte meydana geldiği, 4.0 büyüklüğündeki depremin ardından büyüklüğü 0.9-2.6 arasında değişen 19 artçı deprem meydana geldiği belirtilerek, sarsıntının Yalova merkez ve ilçelerinde hissedildiği bildirildi.

DEPREM FIRTINASI

AFAD'ın hemen harekete geçtiği belirtilen açıklamada; "Deprem olduğu andan itibaren ilk bir saatlik plan uygulamaya konulmuş olup personelimiz müdürlükte toplanmış, bu süre zarfında bölgeyle haberleşme sağlanarak deprem hasar bilgileri alınmış ve Valilik makamı ve Başkanlık Kriz Merkezi'ne hasar, can ve mal kaybının olmadığı bildirilmiştir.

Artçı olarak nitelendirdiğimiz deprem fırtınası devam ettiği sürece herhangi bir olumsuzluğa karşı ekiplerimiz hazır olarak bekletilmiştir.

Bu süre zarfında Valiliğimiz ve Başkanlığımızla sürekli olarak iletişimde bulunulmuştur" denildi.

Abdurrahman Dilipak, Yalova Depremini Tayyip Erdoğan\'a Bağladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Abdurrahman Dilipak, Yalova Depremini Tayyip Erdoğan'a Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • KAFANIZA TAŞ DÜŞSE AKP BİLİRSİNİZ: KAFANIZA TAŞ DÜŞSE AKP DEN BİLECEKSİNİZİ CAHİLLER. CAHİLİN AKLININ YETTİGİ KADAR KONUŞACAKSIN 15 37 Yanıtla
  • cemal: yobazlarin babasi bütün yobazliklari bunyesinde bulunduran ender yobazlarda biri. 34 6 Yanıtla
  • turabi: ALLAHIM başta tam yarattığın fakat sonradan kendi çabalarıyla geri zekalı olan kullarınla sınama bizleri Aminn 38 1 Yanıtla
  • 1071 ve anadoludayız: Acaba başka bir müslümanlıkmı icad ettiniz Allahın işini bile nelere alet ediyonuz ayıp diye günah diye bişey var yalakalık yapacaz diye günaha girmek nedendir, sonra bu şekil boş konuşmalara ihtiyaç varmıki? 37 0 Yanıtla
  • oksijen: 60 YAŞINDAN SONRA YALAKALIK YAPAYIM DERSEN BAZEN BÖYLE İNSANIN DİLİ SÜRÇÜYOR. . . 30 5 Yanıtla
  • ANTİ06: Gelmiş Geçmiş En Büyük YOBAZ. . . . 23 4 Yanıtla
  • ANGARALI: o kalabalığa zemin zor dayanıyor demekki deprem olması normaldir 14 12 Yanıtla
  • TOPUZ: Bende bunu bi adam zannederdim. Tam balkabağı imiş. 21 3 Yanıtla
  • Deniz: YUH ULAN SENİN O SAKALINA NASIL BİR ZİHNİYETTESİN. 19 2 Yanıtla
  • ahsen mert: bu ne demek ya, dilipak kafayı yedın mı sen ?. adamı allah yaptınız 17 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement