Abdurrahman Öz, Hemşerileriyle Birlikte Keşkek Dövdü - Son Dakika
Yerel

Abdurrahman Öz, Hemşerileriyle Birlikte Keşkek Dövdü

Abdurrahman Öz, Hemşerileriyle Birlikte Keşkek Dövdü

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Kuyucak’ta yapılan geleneksel Arap Dede hayrında hemşerileriyle birlikte keşkek dövdü.

13.04.2016 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Kuyucak'ta yapılan geleneksel Arap Dede hayrında hemşerileriyle birlikte keşkek dövdü.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde düzenlenen ve geleneksel hale getirilen 'Arap Dede' hayrı, bu yıl da 10 binden fazla kişinin katılımıyla gerçekleşti. 14. Geleneksel Arap Dede hayrına AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Abdurrahman Öz, Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ve binlerce Kuyucaklı vatandaşlar katıldı.

Çocukluğunun geçtiği Kuyucak'ta hemşerileriyle bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, protokol ve vatandaşlarla birlikte hayrın vazgeçilmesi olan keşkeğin dövülmesine yardım etti. Sohbet ettiği hemşerileriyle çocukluk günlerini yad eden Öz, "Kuyucak ilçemizin hayır geleneği olan Arap Dede hayrında hemşerilerimizle bir araya geldik. Çocukluğumun da geçtiği (Yörük) Kurtuluş Mahallemiz başta olmak üzere tüm Kuyucaklıların katkısıyla yapılan, Belediyemizin de destek verdiği hayırla yaklaşık 10 bin hemşerimiz bir araya gelme imkanı bulduk. Bu hayrımızın bir özelliği de tüm Kuyucak'ımızın mahallelerinden ve ilçe merkezinden bütün vatandaşlarımızın bir araya geldiği piknik havasında yapılan, baharın müjdeleyicisi olan bu aylarda yapılan güzel bir etkinliktir. Hayırda bulunanların hayrının kabul olmasını temenni ediyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Abdurrahman Öz, Hemşerileriyle Birlikte Keşkek Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement