Abisad'tan Şampiyonluk ve Kuruluş Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Abisad'tan Şampiyonluk ve Kuruluş Kutlaması

Abisad\'tan Şampiyonluk ve Kuruluş Kutlaması

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği (ABİSAD), kuruluşunun 1. yıldönümünü ve Beşiktaş’ın şampiyonluğunu Seyhan Oteli’nde düzenlenen geceyle kutladı.

06.06.2016 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği (ABİSAD), kuruluşunun 1. yıldönümünü ve Beşiktaş'ın şampiyonluğunu Seyhan Oteli'nde düzenlenen geceyle kutladı.

Gecede, ABİSAD'ın 1 yıllık faaliyetlerini içeren video sunumu yapıldı. Beşiktaş'ın Süper Lig'de aldığı şampiyonluğun da kutlandığı gecede, siyah beyazlı kulübün marşları ve şampiyonluk şarkıları söylendi.

ABİSAD'ın 1. kuruluş yıldönümü pastasının büyük bir coşkuyla kesildiği gecede, Adanalı sanatçı Saboş, Cem Karaca'nın şarkılarını seslendirdi. Adanalı ve Beşiktaşlı ses sanatçısı Murat Yenyıl, Rising Star Türkiye 2'incisi Uğurcan Kazan'ın da sahne aldığı gece, Adana klasiği davul-zurna ile devam etti. Gece, Beşiktaş marşlarıyla son buldu.

ABİSAD Başkanı Vedat Kolcuoğlu, derneklerinin 1. kuruluş yıldönümünün ve Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasını aynı gecede gerçekleştirmenin heyecanını, mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kolcuoğlu, Adana'daki Beşiktaşlı işadamlarını aynı çatı altında barındıran ABİSAD'ın, Adana ve Beşiktaş adına önemli faaliyetlere imza attığını, yeri girişim ve projelerin yolda olduğunu kaydetti.

Geceye, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, İmamoğlu Kaymakamı Kürşat Özdemir, ABİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kolcuoğlu, ABİSAD Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Gizer, Tuncay Gerdan, Vedat Sabancı, Murat Şan, Sacit Acımış, Sadık Büyükkardeş, Tahir Zaimoğlu ve dernek üyeleri ile konuklar katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Abisad'tan Şampiyonluk ve Kuruluş Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement