Aboneleri Bayramda 670 Milyon Dakika Konuştu - Son Dakika
Güncel

Aboneleri Bayramda 670 Milyon Dakika Konuştu

Aboneleri Bayramda 670 Milyon Dakika Konuştu

Vodafone aboneleri, Ramazan Bayramı süresince yaklaşık 670 milyon dakika konuştu.

31.07.2014 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone aboneleri, Ramazan Bayramı süresince yaklaşık 670 milyon dakika konuştu. 630 milyon SMS gönderen abonelerin data kullanımı ise 785 bin GB seviyesinde gerçekleşti.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vodafone aboneleri, arife ve bayramı kapsayan toplam 4 günde yaklaşık 670 milyon dakika konuştu, 630 milyon SMS attı ve 785 bin GB mobil internet kullandı.

Bayram süresince en çok konuşan 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, Şanlıurfa, Antalya, İzmir, Adana, Bursa, Samsun, Van ve Konya olurken, en çok SMS gönderen iller sırasıyla İstanbul, Ankara, Samsun, Şanlıurfa, Konya, Adana, Van, Antalya, İzmir ve Bursa olarak gerçekleşti. En çok mobil internet kullanan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Muğla, Kocaeli, Balıkesir, Adana ve Konya şeklinde sıralandı.

Öte yandan, en çok aranan ülkeler sırasıyla Almanya, İngiltere, Fransa, Hollanda, Bulgaristan, KKTC, Yunanistan, Azerbaycan, Suudi Arabistan ve Rusya Federasyonu olurken, en çok SMS de Almanya, KKTC, İngiltere, Rusya Federasyonu, Fransa, Azerbaycan, Hollanda, Irak, Avusturya ve Belçika'ya gönderildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları kaydetti:

"Her bayramda olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı'nda da yoğun bir GSM trafiği yaşandığına şahit olduk. Abonelerimiz yaklaşık 670 milyon dakika konuştu, 630 milyon SMS attı ve 785 bin GB mobil internet kullandı. Bu tablo, mobil iletişim teknolojilerinin günlük hayatımızda her geçen gün daha önemli hale geldiğini gösteriyor." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aboneleri Bayramda 670 Milyon Dakika Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement