Abramoviç'in Futbol Aşkı - Son Dakika
Magazin

Abramoviç'in Futbol Aşkı

Abramoviç\'in Futbol Aşkı

Tatilini Güney Ege kıyılarında milyar dolarlık iki mega yatında geçiren Rus milyarder Roman Abramoviç, sahibi olduğu Chelsea futbol takımının şampiyonlar ligi maçı için Ege tatilini yarıda keserek helikopterle Dalaman Havaalanı’na giderken görüntülendi.

24.10.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatilini Güney Ege kıyılarında milyar dolarlık iki mega yatında geçiren Rus milyarder Roman Abramoviç, sahibi olduğu Chelsea futbol takımının şampiyonlar ligi maçı için Ege tatilini yarıda keserek helikopterle Dalaman Havaalanı'na giderken görüntülendi.

İngiltere'nin futbol kulüplerinden Chelsea'nin sahibi Abramoviç, 165 metre uzunluğundaki yatı "Eclipse" ve 113 metrelik diğer lüks yatı "Le Grand Bleu" ile iki gün önce Hisarönü körfezine demirlemişti. Rus milyarderin, Selimiye'de bir kafeteryada tatlı yiyerek ayran içtikten sonra 20 lira hesap ödemesi basında geniş yer bulmuştu. Futbol tutkunluğu ile bilinen Abramoviç, patronu olduğu Chelsea takımının Şampiyonlar ligi E grubunda Maribor takımıyla oynadığı karşılaşmayı izlemek için "Eclipse" isimli yatından havalanan helikopterle Dalaman havaalanına gitti. Buradan uçakla İngiltere'ye giden Rus iş adamının maç sonu tekrar Türkiye'ye geri döndüğü konusunda bilgi edinilemedi. Chelsea, Maribor'la oynadığı karşılaşmayı 6-0 kazandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Abramoviç'in Futbol Aşkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement