Abt Çocuk Tiyatrosu Birimi Tunus'a Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Abt Çocuk Tiyatrosu Birimi Tunus'a Gidiyor

Abt Çocuk Tiyatrosu Birimi Tunus\'a Gidiyor

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu’nun (ABT) yeni sezonda çocuklar için sahneleyeceği “Değiştirilmiş Çocuk” adlı oyun, aldığı davet üzerine 7.Avro-Akdeniz Gençlik Tiyatro Festivali’ne katılmak için Tunus’a gidiyor.

16.08.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nun (ABT) yeni sezonda çocuklar için sahneleyeceği "Değiştirilmiş Çocuk" adlı oyun, aldığı davet üzerine 7.Avro- Akdeniz Gençlik Tiyatro Festivali'ne katılmak için Tunus'a gidiyor.

Nobel ödülü alan ilk kadın yazar Selma Lagerlöf'ün hikayesinden, Göran Tunströn'ün uyarladığı oyunun yönetmenliğini, daha önce de pek çok kez ABT ile çalışmış olan ünlü sanatçı Özer Tunca yapıyor. "Sevgi tüm kalpleri yumuşatır" olgusunu işleyen oyunda, dünyaya gelen her bireyin sevmeye, sevilmeye ve yaşamaya hakkı olduğu ana fikri, seyirciye fantastik bir dünya sunularak anlatılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in desteği, Kültür Bakanlığı Tanıtım İşleri Genel Müdürlüğü, Yatırım İşleri Genel Müdürlüğü, Expo 2016 ve Tunus Air'in sponsorluğunda 18 Ağustos'ta yola çıkacak olan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu, 24 Ağustos'ta yurda dönecek.

Toplam dokuz ülkenin tiyatro gruplarının katılacağı Tunus'un Ariana kentinde gerçekleşecek festivalde Türkiye'den davet edilen tek temsilci olma özelliğini taşıyan ABT, 18 Ağustos Pazartesi saat 16.00'da Antalya Büyükşehir Belediyesi önünden uğurlanacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Abt Çocuk Tiyatrosu Birimi Tunus'a Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement