Acarsan'a İhracat Şampiyonluk Ödülü Ekonomi Bakanı Zeybekçi'den - Son Dakika
Yerel

Acarsan'a İhracat Şampiyonluk Ödülü Ekonomi Bakanı Zeybekçi'den

Acarsan\'a İhracat Şampiyonluk Ödülü Ekonomi Bakanı Zeybekçi\'den

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen İhracatın Rekortmenleri Ödül Töreninde Acarsan Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Acar’a ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya verdi.

23.05.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen İhracatın Rekortmenleri Ödül Töreninde Acarsan Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Acar'a ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya verdi.

TİM tarafından açıklanan Türkiye'nin 1000 İhracatçı listesinde yer alan Acarsan Makarna Un Gıd. İnş. San. ve Tic. A.Ş., GAİB'in geleneksel olarak her yıl düzenlediği ihracatın rekortmenleri ödül töreninde de ödüllendirildi.

"ACARSAN HOLDİNG GLOBAL YAPISIYLA BİR TÜRKİYE MARKASI HALİNE GELDİ"

Çeşitli sektörlerde büyük başarılar elde eden şirketleriyle gündeme gelen Acarsan'ın TİM tarafından açıklanan Türkiye'nin 1.000 ihracatçı firması arasında yer almasının ardından GAİB tarafından düzenlenen İhracatın Rekortmenleri ödül töreninde ödüllendirildi. Acarsan'ın ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya verdi. Ödülü Acarsan Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Acar aldı.

2023'e yönelik önemli hedefler koyduklarını ifade ederek alınan her ödülün kendilerini bu hedeflerin başarılmasına yönelik güçlendirdiğini belirten Mesut Acar, "Yönetim Kurulu Başkanımız Selim Acar önderliğinde, 1977 yılında faaliyetlerine başlayarak tarım, uluslararası petrol ve muhtelif ürün taşımacılığı, ithalat, ihracat ve uzun yıllar farklı unvanlar altında farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdürerek Acarsan Holding adı altında bugünkü konumuna gelmiştir. Gerçekleştirdiği üretim satışı ve yaptığı ihracatla, Türkiye İhracatçılar Meclisi istatistiklerinde dereceye girerek sayılı firmalar arasında yerini almıştır. Bugünkü ulusal ve uluslararası rekabet gücüne erişmiş olan Acarsan, bilimsel ilkeler ve iş ahlakını önemseyerek, üst düzeyde ticari itibarını sürdürmeye devam etmektedir. Acarsan, bünyesinde bulunan sektörlerde ulusal ve uluslararası kalite standartlarına ulaşmış olup, çalışanları ve müşteri memnuniyeti ile etkinlik gösterdiği tüm alanlarda başarılı olmanın gururunu yaşamaktadır. Irak, Libya, Kuzey Afrika, Ortadoğu ülkeleri ve Birleşmiş Milletlerin tedarik firmalarından biri durumundadır. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı piyasalarınca tercih edilen ve kendi markası olan "Acarsan ve Banetti " modern tesislerinde un, makarna ve irmik imal etmekte olup, gıda, bakliyat ve inşaat ürünleri ihracatını yapmaktadır. Holding bünyesinde farklı sektörlerde de faaliyet gösteren firmalarımız yer almaktadır" dedi.

Ödül töreninin ardından Acarsan Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Acar'ı kutlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, başarılar diledi.

GAİB hizmet binasında gerçekleştirilen ödül törenine, Zeybekçi'nin yanı sıra Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, Canan Candemir Çelik, Mehmet Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahattin Kaplan, Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Cahit Nakıboğlu ve çok sayıda sanayici katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Acarsan'a İhracat Şampiyonluk Ödülü Ekonomi Bakanı Zeybekçi'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement