Acemi Gönüllülerin "İnadı İyilik" Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Acemi Gönüllülerin "İnadı İyilik" Çalışmaları Devam Ediyor

Acemi Gönüllülerin "İnadı İyilik" Çalışmaları Devam Ediyor

Adana’da, 25 Nisan 2012 yılında Tülin Eray Ertit başkanlığında “Acemi Gönüllüler” adı altında kurulan grup, “İnadına İyilik” sloganıyla çalışmalarına devam ediyor.

31.12.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, 25 Nisan 2012 yılında Tülin Eray Ertit başkanlığında "Acemi Gönüllüler" adı altında kurulan grup, "İnadına İyilik" sloganıyla çalışmalarına devam ediyor.

Acemi Gönüllüler Grubu'nun 29 Aralık 2007 yılında lösemiden hayatını kaybeden Tuğba Kızılkan anısına başlattığı kampanyaya ünlü isimler de katıldı. Çektikleri video klibine aralarında Soner Arıca, Kurtalan Exspres, Özlem Özdil, Adanalı Fotoğraf ve Ses Sanatçısı Mesut Eray ile birçok ünlü isim "Kanını Paylaş Hayatı Paylaş" sloganıyla destek verdiler. Gönüllüler 2014'ün son hafta sonu yine Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Kan Merkezi'nde bir araya gelerek, kan bağışında bulundu.

KANINI PAYLAŞ HAYATI PAYLAŞ

Grubun kurucusu Tülin Eray Ertit, Balcalı Hastanesi Kan Merkezi ile yürüttükleri kampanyadaki amaçlarının lösemi hastalığına dikkat çekerek kan bağışının önemini vurgulamak olduğunu söyledi. "Kanını Paylaş Hayatı Paylaş" sloganıyla hareket ettiklerini dile getiren Ertit, herkesi duyarlı olup kan bağışında bulunmaya davet etti.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Kan Merkezi'nin Bağışçı Kazanım sorumlusu Biyolog Zeliha Işık Bucak ise Acemi Gönüllülerinin "İnadına İyilik" sloganıyla çıktıkları bu yolda her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Etkinliğe katılanlar arasında bulunan Tuğba Kızılkan'ın Annesi Melek Kızılkan da, kampanyayı başlatan ve yürüten Acemi Gönüllüler Grubu ile Balcalı Hastanesi kan Merkezi'ne teşekkür etti.

Etkinlikte ilk kan bağışında bulunan Tuğba'nın ağabeyleri Faruk Emre ve Veysel Eren Kızılkan ile kan bağışı yapan tüm vatandaşlara teşekkür belgesi verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Acemi Gönüllülerin 'İnadı İyilik' Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement