Acenteler ile İşbirliği Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Acenteler ile İşbirliği Masaya Yatırıldı

Acenteler ile İşbirliği Masaya Yatırıldı

AnadoluJet, değerli iş ortağı acentelerine yönelik üç günlük gezi ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

29.05.2015 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AnadoluJet, değerli iş ortağı acentelerine yönelik üç günlük gezi ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Ankara, İstanbul, Samsun, Trabzon, Hatay, Adana, Gaziantep ve Erzurum'un tur kapasitesi yüksek önde gelen acenteleri ile Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği, GETOB'u bir araya getiren etkinliğe katılım yüksekti.

Ankara Esenboğa - Dalaman uçuşuyla Dalaman'a gelen, AnadoluJet'in Ankara aktarmalı Dalaman'a en iyi bağlantı veren noktaları arasından seçilen acenteleri, ev sahipliği GETOB tarafından üstlenilen programın ilk gününde Hilton Sarıgerme Genel Müdürü Hakan Alpay ile bölgenin turizm potansiyelinin değerlendirildiği özel bir toplantı gerçekleştirdi.

Programın ikinci gününde düzenlenen Turunç, Marmaris ve İçmeler Bölgeleri tanıtım turunun ardından acenteler; GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu'nun katılımı ve Grand Yazıcı Mares Otel ve Tesis Genel Müdürü Mehmet Güvenç'in ev sahipliğinde gerçekleşen "Acenteler ile İşbirliği" konulu toplantıya katıldı. Toplantıda; Ankara - Dalaman hattının önemine dikkat çekildi.

Programın son gününde ise AnadoluJet'in davetli acente yetkilileri, uçuş öncesinde programın değerlendirilmesi amacıyla Türk Hava Yolları Dalaman Satış Müdürlüğü tarafından CIP (Commercial Important Person) Salonu'nda ağırlandı..

AnadoluJet hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresini ziyaret edilebilir veya 444 25 38 no'lu çağrı merkezi aranabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Acenteler ile İşbirliği Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement