Yeni Acer Bh326hul Monitör Hem Çevreci Hem de Ergonomik - Son Dakika
Güncel

Yeni Acer Bh326hul Monitör Hem Çevreci Hem de Ergonomik

Yeni Acer Bh326hul Monitör Hem Çevreci Hem de Ergonomik

Akıllı, çevre dostu tasarımı aynı zamanda EPEAT® altın derecesi, Energy STAR 6.0 ve TCO 6.0 ürün sertifikalarına sahip olan yeni Acer BH326HUL monitor şimdi Türkiye'de!

25.04.2014 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acer ; bilgisayar başında yorucu çalışma koşullarına uyumlu ; fotoğrafçılar, video yapımcıları ve tasarımcılar gibi yaratıcı işlerde çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak için dayanıklı ergonomik tasarımı olağanüstü renk kapasitesiyle bir araya getiren yeni B326HUL monitörü yarattı!

Akıllı, çevre dostu tasarımı aynı zamanda EPEAT® altın derecesi, Energy STAR 6.0 ve TCO 6.0 ürün sertifikalarına sahip olan yeni Acer BH326HUL monitor şimdi Türkiye'de!

Olağanüstü Renk Performansı

B326HUL monitör barındırdığı 2560x1440 piksel ile standart HD çözünürlüğün (720p) dört katını sunar ve standart bir 1080p ekrandan %56 daha fazla piksel sağlar. Bu 32" monitör aynı zamanda dahili sRGB renk doğrulama teknolojileri sayesinde yüksek renk doğruluğu ve renk alanı reprodüksiyonu sunar ve geniş renk gamı profesyoneller ve fotoğraf tutkunları için zengin ve doğal renkler sağlar.

Ek olarak, Acer eColor Management geliştirilmiş ve daha keyifli bir görüntüleme kalitesiyle imaj performansını optimize eder. Acer'ın Low Dimming (Düşük Karartma) teknolojisi uygun olmayan ışıklandırma koşullarında göz yorgunluğuna yardımcı olarak konforlu bir görüntüleme sağlar.

Geliştirilmiş Kullanıcı Deneyimi

B326HUL ekran kişisel ihtiyaçlara göre kolayca adapte edilebilir ve esnek yükseklik, eğim ve dönüş ayarları yapılabilen ayağı sayesinde her tür ofis ortamına entegre olabilir. Bu monitörün ergonomik tasarımı maksimum konfor için görüntüleme pozisyonunu uzun süreli kullanımlarda bile optimize eder. Kullanıcılar maksimum rahatlık için yüksekliği 150 mm'ye kadar ayarlayabilir, ekranı 25° yukarıya veya 5° aşağıya eğebilir ve 60° sola ve sağa döndürebilirler.

Acer ComfyView monitörler canlı renkler ve daha az parlama sunmak için ortam ışığını daha az yansıtırken düşük karartma teknolojisi kullanıcıların daha konforlu bir görüntüleme için parlaklığı azaltabilmelerine izin verir.

Kullanıcılar aynı zamanda üst düzey verimlilik için iki cihazı BH326HUL monitöre bağlayarak her iki ekranında görüntülenebilmesini sağlayabilirler. Acer'ın Multi-Stream teknolojisi ayrıca kullanıcıların bir video hub veya DisplayPort'tan birbiriyle ilişkilendirilebilen ekranlar aracılığıyla birden çok ekranda içerik görüntüleyebilmelerine de izin verir. Monitörün ekranı HDMI ve geleneksel DVI'ın yanı sıra güç kapalıyken de şarj edebilen 4 USB 3.0 bağlantı noktası gibi birçok arayüz seçeneği sunarak kullanıcıların çok çeşitli cihazlara bağlanabilmelerini sağlar.

Çevreye Duyarlı Tasarım

Acer B326HUL monitör hem şık hem de çevre dostudur. Yalnızca beyaz LED arka aydınlatması cıva içermemekle kalmaz, bu monitör aynı zamanda ENERGY STAR® belgeli, EPEAT® altın dereceli ve TCO sertifikalıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Acer Bh326hul Monitör Hem Çevreci Hem de Ergonomik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement