Acı Haberi Gülben Ergen Verdi! Ünlülerin Şan Hocası Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Magazin

Acı Haberi Gülben Ergen Verdi! Ünlülerin Şan Hocası Hayatını Kaybetti

Gülben Ergen, başta kendisinin ve birçok ünlü ismin şan hocalığını yapan opera sanatçısı Erdem Siyavuşgil'in vefat ettiğini Instagram hesabından duyurdu.

08.08.2015 09:43  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ajda Pekkan başta olmak üzere, Gülben Ergen ve Hande Yener gibi birçok ünlü ismin şan hocalığını yapan opera sanatçısı Erdem Siyavuşgil vefat etti.

GÜLBEN ERGEN DUYURDU

Haberi, sanatçının öğrencileri arasında olan ünlü sanatçı Gülben Ergen duyurdu. Ergen, "Ne kadar emeği vardır bende ve birçok meslektaşımda... Erdem Siyavuşgil uzun zamandır hastaydı ve yatmak, hastalık ona hiç yakışmamıştı... Öğrencilerine öğrettikleri onu hep ölümsüz kılacak... Güzel Erdem Hocam benim" yazdı.

ONUR AKAY FACEBOOK'TAN PAYLAŞTI

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay ise, Facebook hesabından Siyavuşgil'in ölüm nedenini ve cenaze töreni ile ilgili bilgileri paylaştı. Akay, 'Çok sayıda ünlü ismi yetiştiren değerli sanatçı Erdem Siyavuşgil, bu sabah evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiş. Hocamız, 10.08.2015 Pazartesi günü Teşvikiye Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda defnedilecek.

"YILLARCA PİYANO BAŞINDA..."

Öğrencisi ve kızı gibi sevdiği sanatçı arkadaşımız Engür Kalender'le görüştüm. Kalender, hocanın 4 yıldır hasta olduğunu ve öğrencilerinin onu hasta olarak bilmesini istemediğini söyledi. Yıllarca piyano başında oturduğu için ayak tembelliği oluşmuş ve üst bacak kaslarında problemleri olduğu için yürüyemiyormuş. Mekanı cennet olsun.' dedi.

GÜLBEN ERGEN'İN ŞÖHRETİNDE BÜYÜK SÖZ SAHİBİ

Opera sanatçısı Erdem Siyavuşgil, Ajda Pekkan'dan Gülben Ergen'e, Ebru Gündeş'ten Hande Yener'e çok sayıda ünlü ismin şan hocalığını yaparak, özellikle Ergen'in şöhret olmasında büyük rol oynamıştır.


Acı Haberi Gülben Ergen Verdi! Ünlülerin Şan Hocası Hayatını Kaybetti

Son Dakika Magazin Acı Haberi Gülben Ergen Verdi! Ünlülerin Şan Hocası Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • dinsizlere kapak : Igreniyorum su gulben denen sahtekardan 15 6 Yanıtla
  • Tuba: Gülben ergen denen soyadı ergen kendi mosturalık bu kadından nefret ediyorum 16 4 Yanıtla
  • JIG JIG. makmak: Gülben Ergen yoluna devam. Bir zamanlar senin vıdı vıdı şarkını çok dinlerdim. Aldırma hakındaki vıdıvıdılara.... 7 10 Yanıtla
  • Yorumcu: Bu gülben ergen ne kadar çok seviyor ölüler üzerinden reklam yapmayı 13 2 Yanıtla
  • Tüh be: tüh be acı haberi vermiş.tüh 11 1 Yanıtla
  • Kötü günler bîtsinnnñn.: Byiliyrm.gulben ergene.herkezin basina gelecek bi hata yapti.bir turlu unutturamadi.cok.uzuluyrm.ona.sozde muslumanim.diyenler.her haberinin altina.eskiyi hatrltyrlar.sonucra bi sanacci.o.tabiki.fotosunu yayinliyck.yayinlasada yayinlamsada sizin gibi cahillerden kurtulmz.yazik cok yazikkk.gecmisi gunes gibi parlayan.milletimmmmmmmmmmmmmm. 5 5 Yanıtla Zs: sanatçı ile şarkıcıyı birbirine karıştırma.herkes şarkıcı olabilir ama herkes sanatçı olamaz 10 2
  • Gereksiz biriymiş zaten: Son osmanlı 4 5 Yanıtla
  • Bahar sanacci nasil.olmali.soyleeeeeee.: Bahar.sanatci anlayisin.nedir.yazaemisin.cok.bilmis. 0 8 Yanıtla
  • Keskin: Yaşayacağını yasamış kim bilir kaç yasında 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement