Açık Hava ve Salon Eğitimleri ile Çalışanlarınızın Motivasyonunu Arttırın - Son Dakika
Basın Bültenleri

Açık Hava ve Salon Eğitimleri ile Çalışanlarınızın Motivasyonunu Arttırın

Açık Hava ve Salon Eğitimleri ile Çalışanlarınızın Motivasyonunu Arttırın

Günümüzde şirketler hem çalışanlarının motivasyonunu arttırmak hem de kişisel ve mesleki becerilerini geliştirmek amacıyla eğitimlere, seminerlere ve atölye çalışmalarına oldukça önem veriyor.

24.05.2016 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günümüzde şirketler hem çalışanlarının motivasyonunu arttırmak hem de kişisel ve mesleki becerilerini geliştirmek amacıyla eğitimlere, seminerlere ve atölye çalışmalarına oldukça önem veriyor.

Toplantı salonları tercih edilerek yapılan eğitim ve seminerlerin yanı sıra açık hava eğitim programları da şirketler tarafından oldukça rağbet görüyor. Düzenlenen bu eğitim ve seminerlerin amacı sadece motivasyon arttırıcı aktiviteler ile çalışanları mutlu etmek değil. Bu eğitim ve seminerlerin en önemli amacı; iş ve özel hayatlarında uygulayabilecekleri akılda kalır bilgileri egzersizler yardımıyla çalışanlarına veya katılımcılara aktarabilmektir.

Özellikle açık hava (outdoor) eğitimleri, gerek yapılan egzersizler gerekse düzenlenen çeşitli atölyeler ile bu anlamda çok daha kalıcı etkiler bırakabiliyor ve çok daha renkli geçmesini sağlıyor. Ayrıca doğa ile iç içe ve farklı ortamlarda olabilme düşüncesi çalışanları çok daha istekli bir şekilde eğitimlere yönlendiriyor.

Yapılan bu eğitimlerde çalışanlar hem yetkinliklerini geliştirme, hem ekip olabilme gücünü elde etme hem de iletişimlerini güçlendirme anlamında kendilerini geliştirme imkanı buluyor.

Özellikle çalışanlarında ve ekiplerinde motivasyon kaybı olduğunu fark eden ya da onların iş yaşamında çok daha etkin ve verimli olmasını desteklemek isteyen yöneticiler, çalışanlarına yeniden motivasyon sağlamak için bütçelerinde açıkhava eğitimlerine mutlaka yer veriyor.

Bir şirketin başarısının, çalışanlarının başarısından kaynaklandığı gerçeğinden yola çıkan şirketler, çalışanlarının bilgi ve yetkinliklerini yenilemeleri ve kendilerini geliştirmeleri için eğitimlere göndererek onlara gelişim fırsatı sunuyor. Bu görüşte olan şirketler diğer şirketlere göre bir adım daha başarıya yakın oluyor. Değişen iş yaşamı dinamiklerine daha hızlı ayak uydurabilen şirketler çok daha etkin olarak iş dünyasında yer alabiliyor.

Hem açık hava eğitimleri hem de salonlarda yapılan eğitimlerin birçok içeriği bulunuyor. Birçoğu mesleki eğitimler olmak üzere özellikle kişisel gelişim ağırlıklı eğitimler de iş hayatının vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

Eğitimler amacına ulaşacak şekilde etkili konularda seçildiğinde ve doğru şekilde düzenlendiğinde, eğitim sonrasında kurum çalışanları işlerine çok daha hevesli, hedefleri olarak ve motive olmuş şekilde geri dönebiliyor.

Siz de şirketiniz çalışanları için hem motivasyonlarını arttırmak hem de mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için eğitimler planlıyorsanız İstanbul Beykoz'da bulunan, şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzak bir ortamda, farklı salon tipleri ile hizmet veren Sangha'nın web sitesini inceleyebilir, http://www.sanghaegitimsalonlari.com/ adresinden eğitim salonları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Açık Hava ve Salon Eğitimleri ile Çalışanlarınızın Motivasyonunu Arttırın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement