Açık Havada Bayram Namazı - Son Dakika
Yerel

Açık Havada Bayram Namazı

İncirliova İlçesi’nde 2013 yılında inşaatına başlanılan Müftülük Camii Külliyesi temeli üzerinde ilk bayram namazı kılındı.

04.10.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova İlçesi'nde 2013 yılında inşaatına başlanılan Müftülük Camii Külliyesi temeli üzerinde ilk bayram namazı kılındı. Namaz sonrası camii inşaatı için yardım toplandı.

Cumhuriyet Mahallesi Lozan Caddesi'nde bin 525 metrekare arsa üzerine yapılacak olan Külliye Camisinin inşaatında ilk kurban bayramı namazı kılındı.

İçerisinde müftülük hizmet binası, cami, Kur'an Kursu, kütüphane, konferans salonu, bahçe ve çocuk parkı, gasilhane ve misafirhanenin olacağı külliyenin inşaatı üzerinde kılınan ilk bayram namazında Belediye Başkanı Gürşat Kale ve çok sayıda vatandaş evlerinden getirdikleri seccade ve kilimler üzerinde namaz kıldı.

Namazı sonrasında camii inşaatı için cemaatten yardım toplandı.

"Çok mutlu olduk"

İncirliova Müftülük Cami ve Külliye Derneği Başkanı Ömer Şahin, "Bugün burada ilk bayram namazını kılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşaatın buraya kadar gelmesi vatandaşların yardımları ile oldu. Bundan sonrada yine hayırsever vatandaşların yardımlarını bekliyorum. İnşallah gelecek bayramlara kadar bu inşaat bitmiş olur ve yine burada cami bitmiş olarak namaz kılarız" dedi.

Derneğin kurucularından olan emekli öğretmen Sevattin Akar ise Külliye Cami inşaatı hayırseverlerin destekleri yapıldığını ve 2013 yılında başlanılan inşaatın buraya kadar getirdikleri bitirilmesi içinden ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Açık Havada Bayram Namazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement