Açık Havada Sinema Keyfi - Son Dakika
Yerel

Açık Havada Sinema Keyfi

Açık Havada Sinema Keyfi

Mamak Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen ve yaz akşamlarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan açık hava sinema günleri devam ediyor.

14.08.2014 11:02  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen ve yaz akşamlarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan açık hava sinema günleri devam ediyor. İlki Mamak Kültür Merkezi'nde düzenlenen sinema günlerinin ikincisi de Başak Mahallesi'nde yapıldı. Daha çok kadın ve çocukların katıldığı sinema günlerinde Başak sakinleri açık havada sinema keyfini yaşadı. Başak Mahallesi'nde sinema günleri çerçevesinde Hükümet Kadın adlı film gösterildi. Açık hava sinema günlerine bütün Mamaklıları davet eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "Sıcak yaz günlerinde evinde bunalan vatandaşlar için farklı ve eğlenceli bir etkinlik açık hava sinema günleri. Birbirinden güzel Türk filmlerini Mamaklılarla buluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

MAHALLELERDE ÖNCEDEN DUYURU YAPILIYOR

Mamak Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu açık hava sinema günleri film izletilecek nokta önceden mahallerde anonsla duyuruluyor. Sinemamızın güncel filmlerinin oynatıldığı sinema günleri Ağustos Ayı'nın sonuna kadar devam edecek. Açık havada sinema keyfi yaşayan mahalle sakinleri ise bu hizmetten oldukça memnun kalıyor. Sinema günlerinin düzenleneceği mahalleler ve tarihler ise şöyle: 15 Ağustos Cuma Akdere Pazar yeri, 16 Ağustos Ctesi Saimekadın Anfi önü, 17 Ağustos Pazar Gülveren Pazaryeri, 18 Ağustos Pazartesi Yeşilbayır pazaryeri, 19 Ağustos Salı Kayaş pazaryeri, 20 Ağustos Çarşamba Kıbrıs Pazaryeri, 21 Ağustos Perşembe Derbent pazaryeri, 22 Ağustos Cuma Mamak Eski pazaryeri, 23 Ağustos C.tesi Kutludüğün Hizmet binası önü, 24 Ağustos Pazar Lalahan Nevin Gökçek Parkı yanı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Açık Havada Sinema Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement