Açık Öğretim Lise Sınavları Hafta Sonu Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Açık Öğretim Lise Sınavları Hafta Sonu Yapılacak

Açık Öğretim Lise Sınavları Hafta Sonu Yapılacak

Van’ın Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Taş, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınavlarının hafta sonu yapılacağını belirtti.

20.08.2014 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Taş, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınavlarının hafta sonu yapılacağını belirtti.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Taş, "2013-2014 öğretim yılında, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi'ne yeni kayıt yaptıran ve kayıt yenileyen öğrencilerin sınavları 23-24 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00 ve 14.00'de, pazar günü ise saat 10.00'da olmak üzere 3 oturum halinde yapılacak. Sınava girecek açık öğretim lisesi öğrencileri sınav yerlerini AÖL web sitesinde kullanıcı adı ve şifreleri ile girdikten sonra Bilgi Kontrol Ekranları menüsü altında ki Öğrenci Sınav Giriş Bilgileri modülünde sınav yerlerini öğrenebilirler. Kullanıcı adı ve şifresini bilmeyen adaylar İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü'nden sınav giriş belgelerini alabilirler. Çatak'ta sınavların sorunsuz yürütülebilmesi adına müdürlüğümüzce her türlü önlem alınmıştır" dede. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Açık Öğretim Lise Sınavları Hafta Sonu Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement