Açık Öğretim Sınavları Polatlı'da da Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Açık Öğretim Sınavları Polatlı'da da Yapılacak

Polatlı ilçesinde de Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavları yapılacak.

09.10.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı ilçesinde de Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavları yapılacak.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Sınavları Polatlı Koordinatörlüğüne atanan Gazi Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Selçuk Kervan, ilçe ve civar yerleşim yerlerinde bulunan öğrencileri Polatlı'da AÖF sınavlarına girmeye davet etti.

Polatlı'da ilk kez AÖF sınavlarının gerçekleşecek olması nedeniyle öğrencilerin internet üzerinde sınav merkezi değişikliği yapmaları gerektiğini anlatan Kervan, "Açık öğretim sınavlarına Polatlı'da girmek isteyen AÖF öğrencilerinin, 17 Ekim tarihine kadar internet üzerinden  sınav merkezi tercihlerini Polatlı olarak değiştirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde Polatlı'da sınava girmeleri mümkün değildir" dedi.

Polatlı'da İlk kez 6-7 Aralık tarihlerinde AÖF güz dönemi sınavlarının yapılacağını belirten Kervan, "Sadece Polatlı'da oturanlar değil, Haymana, Sivrihisar, Ayaş, Temelli, Günyüzü gibi civar yerleşim yerlerinde ikamet edenler de Polatlı'yı tercih ettiklerinde burada sınava girebilecekler" diye konuştu.

AÖF sınavları daha önce  il merkezleri ve 7 büyük ilçede yapılıyordu. Son yapılan düzenlemeyle sınavlar, il merkezleri ile Polatlı'nın da aralarında bulunduğu 17 ilçede gerçekleştirilecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Açık Öğretim Sınavları Polatlı'da da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement