Acıkınca Tıklanacak Adres: "Acıkınca.com" - Son Dakika
Güncel

Acıkınca Tıklanacak Adres: "Acıkınca.com"

Acıkınca Tıklanacak Adres: "Acıkınca.com"

İnternet hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

21.04.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Acıkınca tıklayacağınız bir adresiniz var artık: "acikinca.com".

Balıkesir'de kurulan ve ilk olarak Güney Marmara'da şimdi de Ege Bölgesi'nde kendini duyuran ve ağını bütün Türkiye'ye yaymaya hazırlanan yerli bir e-ticaret firması dikkatleri üzerinde çekiyor. İnternetten yemek siparişi denilince akla gelen ilk firma olarak karşınıza çıkan acikinca.com büyümeye devam ediyor. Türkiye'nin en büyük e-ticaret firmalarına yeni bir rakip olarak bölgeye hakim olan acıkınca.com portföyüne Ege bölgesini de dahil ediyor. Balıkesir ve Çanakkale'den sonra Manisa ve Kütahya'yı da hizmete sokan Acıkınca.com her iki bölgede de (Güney Marmara ve Ege) sektördeki büyümesini emin adımlarla sürdürüyor. Acıkınca.com'un şu andaki hedefi ise en yakın zamanda İzmir'i de sisteme dahil etmek. Acıkınca.com yetkilileri amaçlarının daha fazla il ve daha fazla üye sağlayıp rakip ile yarışır konuma gelmek olduğunu belirtirken, diğer taklit sitelerin kendi marka değerlerini daha da arttırdığına vurgu yaptılar. Acıkınca.com yetkilileri, özellikle rakip firmaların yerel düzeyde sanıldığı kadar etkin olmadığını ve büyük firmanın getirdiği dezavantajlardan Acıkınca.com olarak en iyi şekilde yararlandıklarının altını çizdi.

Acikinca.com'un sahibi olan Balıkesirli genç müteşebbisler, sektörde piyasaya kaliteli rekabeti getirdiklerini ifade etti. Acıkınca.com'un oluşması ve günden güne büyümesi ile rakip firmanın da bölgeye verdiği önemi arttırdığı, aslında bu rekabetin insanlara verilen hizmet kalitesini de beraberinde getirdiği kaydedildi. Acıkınca.com yetkilileri hiç durmadan çalışıp en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini bildirdi. Bölgede filizlenen küçük yemek sipariş sitelerine de değinen yetkililer bu tarz taklit ve profesyonellikten uzak sitelerin başarı şanslarının olmadığını söyledi. Acıkınca.com yetkilileri bu firmaların basında yaptıkları gerçek dışı haberlerle ve tanıtımlarla bir yere gelemeyeceklerini, ayrıca sektörün zorluklarını bilmeden, paranın kolay kazanıldığını sanan bu zihniyetlerin çürümeye, kendilerini batırmaya mahkum olduklarını söyleyerek 'opportunist' yatırımcılara da gözdağı verdi. Firma yetkilileri, başarının anahtarının daha çok çalışıp daha çok büyümekle olabileceğini bunun için de ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyor.

ÜNİVERSİTE KAMPÜSLERİNE SERVİS GARANTİSİ

Acıkınca.com'un kurucuları Serkan Kubilay ve Ertuğrul Sarıtepe, Balıkesir'den yola çıkarak ilerledikleri bu yolda kısa sürede sağladıkları güvene layık olmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade etti. Temmuz 2011'den itibaren faaliyette olan Acıkınca.com'da şu anda aktif 200 civarında restoran bulunuyor. En kaliteli yemekleri güvenle sipariş etmek için internet sitesine üye olmak gerekiyor. "Güvenilir iş yeri, güvenilir müşteri" sloganıyla üyeler için özel güvenlik sistemi de geliştiren Acıkınca.com'da müşteri yaşadığı şehri seçtikten sonra onlarca restorandan istediği yemek ürünlerini seçerek sepete atıyor, ürünlerin güncel fiyatları ve görsellerini inceleyip ürün tercihini buna göre yapabiliyor. Siparişi seçtikten sonra ödemeyi kapıda, nakit, kredi kartı, yemek çekleri vb. şekilde ödeyebiliyor. Siparişin verileceği anda açık olan veya 24 saat açık şekilde çalışan restoranların açık olduğu sistemde yeşil simge ile anlaşılabiliyor. İletişim hatasının sıfır olduğu vurgulanan sistemde Acıkınca.com restoranların kimseyle muhatap olmadan vakit kaybına da yol açmaksızın siparişi doğru bir şekilde adrese ulaştırması önemli bir yarar sağlıyor. İş yerleri vakit kazancı ile birlikte daha çok insana, dolayısıyla müşteriye ulaşmış oluyor. Ayrıca, restoranlar yaptıkları servis başına müşterilerden sistem üzerinden yorum da alabiliyorlar. Bu şekilde otokontrol sağlandığını belirten Serkan Kubilay ve Ertuğrul Sarıtepe, "Bu şekilde hizmete kalite geldiği gibi, iş yeri sahipleri de çalışanlarının üzerinde otokontrollerini sağlıyor. Sistemde, taze, günlük, hijyen ürünleri koyma zorunluluğu var. Aksi halde restoran bir süre sonra sistemden çıkarılıyor. Bu sistem ne sağlıyor; En başta yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırıyor. Süre harcamadan internet üzerinden sipariş ile lezzetleri birbiriyle buluşturan bir sistem. Her şehirdeki üniversitelerin kampüslerine kadar yemek servisi garantisi var" dedi.

AKILLI TELEFONLARDAN AKILLI SİPARİŞ

Acıkınca.com'un sahipleri, internetten yemek siparişi verilen sistemlerinin herhangi bir ürünün veya bir firmanın franchising olmadığını vurguladı. Serkan Kubilay, "Biz yüzde yüz yerli ve yüzde yüz gerçeğiz. Sisteme üye olan müşteriler siparişini verdikleri ürünlerini yoldayken takibini de yapabiliyor" dedi.

Acıkınca.com internet sitesindeki 'siparişim' sayfasında mobil platformlar için de (cep telefonları; iphone ve diğer android telefonlarda) uygulama bulunduğu, ücretsiz uygulamanın indirilerek siparişlerin her ortamdan verilebileceği bildirildi. Bu arada, siteye özel indirimler de oldukça cezbedici. Acıkınca.com'dan verilen siparişler ile yemekleri sadece bu siteye üye müşterilere özel yüzde 50'ye varan indirimli fiyatlarla yemek mümkün. Firma yetkilileri, elektronik ticaretin her türünde cazip olan en önemli yararın yorulmadan fiyat araştırması yaparken zamandan tasarruf edilebilmesi olduğunu kaydetti.

ACIKINCA.COM ONNET BİLİŞİM'İN ESERİ

Acıkınca.com yönetim kurulu başkanı Serkan Kubilay, sistemi ve vizyonlarını şöyle özetledi;

"Onnet Bilişim olarak sektördeki hızlı değişimi ve insanların ihtiyaçlarını görerek 2011 yılında büyük ve başarılı bir projeyi hayata geçirdik. 6 ay gibi bir sürede gece gündüz demeden çalışarak; bugün insanların büyük bir beğeni ve kolaylıkla kullanabildiği, yemek ihtiyacını internet üzerinden online olarak sipariş vererek giderme imkanı sunan Acıkınca.com 'u kurduk. Acıkınca.com kolay bir arayüze sahip. Tek adımda üye olarak sadece bir kaç tıklama ile dilediğiniz restorandan dilediğiniz yemek siparişini verebiliyorsunuz. Ödeme şeklini restoranın sunduğu nakit, kredi kartı veya yemek çeki olarak seçerek siparişinizi verebiliyor ve ödemeyi kapıda gerçekleştirebiliyorsunuz. Siparişleriniz restoranlara elektronik ortamda iletildiğinden hata payı da çok aza iniyor. Onnet olarak, Acıkınca.com ile ilk etapta Balıkesir merkezde 87 restoranı bir araya getirdik. Şimdi de Çanakkale, Manisa ve Kütahya'da ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Öğrenci yoğunluğunun olduğu Balıkesir, Çanakkale, Manisa, Kütahya'da Acıkınca.com olarak isabetli bir karar ile yolumuza hızla devam ediyoruz. Onnet Bilişim olarak, çok yakında hem kendi imkanlarıyla hem de franchising kanalı ile bir çok ili sisteme dahil etmeyi planlıyoruz." Büyük emeklerle yapılan bu yatırımla yüzde yüz yerli olarak kurulan Acıkınca.com'un tüm üyeleri büyük bir memnuniyetle sistemi kullanmaya devam ediyor.

ONNET BİLİŞİM

Balıkesir'de 20 yıllık medya ve reklam geçmişi olan Omega Radyo - TV A.Ş., 2000 yılında bilişim sektöründeki yatırımları için Onnet Bilişim Limited Şirketi'ni kurdu. Balıkesir'i internet siteleriyle tanıştıran firma olarak büyük ve önemli çalışmalara imza attı. Onnet Bilişim, Balıkesir'de kısa sürede 100'ün üzerindeki firmayı profesyonel çözümlerle internete taşıdı. Balıkesir Sanayi Odası web sitesinin de Onnet Bilişim'in imzasını taşıdığı kaydedildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Acıkınca Tıklanacak Adres: 'Acıkınca.com' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement