Acıpayam Belediyesi'nden Buzlanmaya Karşı Önlem - Son Dakika
Güncel

Acıpayam Belediyesi'nden Buzlanmaya Karşı Önlem

Acıpayam Belediyesi\'nden Buzlanmaya Karşı Önlem

Acıpayam Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Acıpayam’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı ve gece oluşabilecek buzlanmaya karşı önlem alıyor.

21.01.2016 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıpayam Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Acıpayam'da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı ve gece oluşabilecek buzlanmaya karşı önlem alıyor. Sabaha kadar süren çalışmalarda buzlanmayı önleyici solüsyon kullanılıyor.

Acıpayam ilçe merkezinde ana arterlerde ve özellikle ambulans güzergahları önceliğe alınarak sürdürülen çalışmalarda okul çevreleri ile sık kullanılan yol ve kaldırımlarda kar ve buza karşı önlem anlıyor. Buzlanmayı önleyici solüsyonun kullanıldığı çalışmalarda yolların buzlanmadığı görülüyor. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ekiplerin kar yağışı ve buzlanmaya karşı olumsuzluğun olduğu her noktada, 24 saat esasına göre çalıştıklarını kaydederek, "Kar yağışı ve buzlanma riski asgariye inene kadar vatandaşlarımızın kar yağışı ve buzlanmadan olumsuz etkilenmelerini önlemek için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız devam ettirecek" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Acıpayam Belediyesi'nden Buzlanmaya Karşı Önlem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement