Acıpayam Myo Hatıra Ormanına Ağaç Dikimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Acıpayam Myo Hatıra Ormanına Ağaç Dikimi Yapıldı

Acıpayam Myo Hatıra Ormanına Ağaç Dikimi Yapıldı

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Ağaç Dikimi ve Bakımı Etkinliği’, Acıpayam’ın Karahöyükavşarı Mahallesi’ndeki ‘Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu Hatıra Ormanı’ alanında gerçekleştirildi.

01.04.2016 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Ağaç Dikimi ve Bakımı Etkinliği', Acıpayam'ın Karahöyükavşarı Mahallesi'ndeki 'Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu Hatıra Ormanı' alanında gerçekleştirildi.

4. Ağaç Dikimi ve Bakımı Etkinliği'ne, PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkan Vekili VildanKiriş, Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Kasım Aydemir, Acıpayam Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Turgut Tok, Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Katılmış, öğretim üyeleri, idari personel, programın onur konukları olan şehit aileleri ve öğrenciler katıldı.Acıpayam Meslek Yüksekokulu'nun kuruluşuna ve gelişimine katkı sunan yöneticiler ile bu zamana kadar yüksekokuldan dereceyle mezun olmuş her öğrencinin adına hazırlanmış olan tabelalar ile birer ağaca isimleri verildi. Ayrıca, Acıpayam şehitlerinin adları da hatıra ormanında yer aldı. Program sonrasında Karahöyükavşarı Mahallesi Pazaryeri'nde tüm misafirlere ve öğrencilere keşkek ve yöresel yemekler ikram edildi. Program, şehitler için okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile son buldu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Acıpayam Myo Hatıra Ormanına Ağaç Dikimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement