Acun Ilıcalı'nın Kanalı TV8'de Yeni Program - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı'nın Kanalı TV8'de Yeni Program

Acun Ilıcalı\'nın Kanalı TV8\'de Yeni Program

Ünlü televizyoncunun yeniliklere imza attığı kanalda, 'Dünya Listeleri' adlı müzik programı bugünden itibaren her hafta ekrana gelecek.

07.12.2013 07:00  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8'in yeni müzik programı 'Dünya Listeleri', Cumartesi gününden itibaren her hafta izleyiciyle buluşacak.

YILDIZLARIN HAYATINDAN KESİTLER OLACAK

Amerika ve İngiltere başta olmak üzere dünyanın müzik listelerini mercek altına alacak program, her hafta farklı başlıklarla işlenecek. Yıldızların hayatlarından ve kariyerlerinden kesitlerle Ünlü dosyası, tüm dünyada gündem olan Sosyal Medya Ünlüleri, dünya starlarının kariyerlerini ilk gününden itibaren ele alan Zaman Makinesi, müzik dünyasından dedikodular ile Magazin Turu, Amerika ve İngiltere müziğinin nabzı Top 10 listesi, Haftanın Remix'i ve bir döneme damga vurmuş şarkılardan biri ile Arşiv köşesi ekranlarda yer alacak.

PAUL WALKER'A ÖZEL KİLP

Programın ilk ilk bölümünde Amerika Müzik Ödülleri gecesinin perde arkası, One Direction grubunun müzik yaşamı, U2'nun solisti Bono'nun kanserliler yararına seslendirdiği Get Lucky şarkısı ve sahne şovu, Zaman Makinesi'nde 1977 ile 2013 yılları arasında Madonna'nın müzik kariyerinin dünü bugünü ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü isim Paul Walker'ın anısına Fast and Fruis'ın sahnelerinden derlenen We Own It parçası ekranlara gelecek.

'Dünya Listeleri'nin ilk bölümü 7 Aralık Cumartesi günü saat 09.00'da yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı'nın Kanalı TV8'de Yeni Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement