Acun Ilıcalı: TV8'de Sadece Eğlenceli Programlar Olacak - Son Dakika
Medya

Acun Ilıcalı: TV8'de Sadece Eğlenceli Programlar Olacak

Acun Ilıcalı: TV8\'de Sadece Eğlenceli Programlar Olacak

Satın alma sürecinin başladığını dün Twitter'dan duyuran Acun Ilıcalı, "TV8'de eğlenceli programların dışında başka bir akışa yer vermeyeceğiz." dedi.

14.11.2013 07:45  Güncelleme: 07:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en ünlü televizyoncu ve yapımcılarından Acun Ilıcalı, dün Twitter'daki hesabından TV8'i satın aldığını duyurdu.

Ilıcalı Twitter'daki sayfasına "TV8 konusunda Sayın Mehmet Nazif Günal'la anlaştık. Satın alma süreci başladı" yazarak, dedikodulara son noktayı koydu.

"'MUTLULUK VEREN KANAL" SLOGANIYLA YOLA ÇIKACAĞIZ"

Yedi yıldır yaptığı programlarla reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan Ilıcalı'nın, yakaladığı başarıyla birlikte bir kanal sahibi olmanın heyecanını yaşadığı ve bu isteğini gerçekleştirdiği için oldukça mutlu olduğu söyleniyor.

Bir süredir 'Temiz' olarak gördüğü TV8'i almayı düşündüğünü ve yapılan görüşmeler sonunda imzayı attıklarını söyleyen Ilıcalı, "Mehmet Bey'le görüşmelerimiz sonucunda konuya sıcak bakmasıyla bir pazarlık süreci yaşadık. Eylül 2014'te sezonu açacağız. İnsanları üzen, demolize eden bir yayın yapmayacağız. 'Mutluluk Veren Kanal' sloganıyla yola çıkacağız.

SADECE EĞLENCELİ PROGRAMLAR OLACAK

Kanalda benim yaptığım programların yanı sıra, sit-com, talk show ve yarışmalar olacak. Eğlenceli programların dışında başka bir akışa yer vermeyeceğiz" dedi.

"DIŞARIDAN PROGRAM ALMAYACAĞIZ"

Tüm programları kendi şirketinin yapacağını dile getiren Ilıcalı, "150 kişilik bir ekibim var. Hepsi işinde çok profesyonel. Onlarla birlikte bütün prodüksiyonları kendimiz yapacağız. Dışardan program almayacağız" açıklamasını yaptı.

HEDEF TV8'İN ÜÇ BÜYÜK KANAL ARASINA GİRMESİ

Kanalı 80 milyon dolara aldığı iddialarıyla ilgili konuşmak istemeyen Ilıcalı, eylül ayında sezonu açtıktan sonra iki ay içerisinde TV8'i üç büyük kanal arasına sokmayı hedeflediğini de sözlerine ekledi.

Ilıcalı, yeni sezonda Star TV'de Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz'La 'O Ses Türkiye', Hülya Avşar ve Eser Yenener'Le 'Yetenek Sizsiniz' programlarıyla seyirci karşısına çıkıyor ve yapımcılığını üstlendiği '3 Adam'la yayınlandığı gün, kanalı reytinglerde üst sıralara taşıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Acun Ilıcalı: TV8'de Sadece Eğlenceli Programlar Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement