Ada Stadı'na İnceleme - Son Dakika
Spor

Ada Stadı'na İnceleme

Ada Stadı\'na İnceleme

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz ve TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez Tavşanlı Ada Stadı’nı inceledi.

10.08.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz ve TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez Tavşanlı Ada Stadı'nı inceledi.

Başkan Murat Cengiz, amatör sporun bu sezon için hangi tarihlerde başlayacağını açıkladı. Cengiz, "Geçen hafta Kütahya il merkezinde yaptığımız toplantıda tüm ilçeler, belde, mahalle ve köy kulüplerimiz geldi. Buradaki toplantıda futbol il temsilcisi seçimi ve tertip komitesi seçimi gerçekleştirdik. Tavşanlı ilçesinden de Süper Amatör Tertip komitesine Celalettin Altay, Ahmet Saygın yer aldı. U-19 ve U-14 müsabakaları tüm ilçelerde ve beldelerde 23 Ağustos 2015 tarihinde start alacak. 5 - 6 Eylül tarihinde de ilçelerde 1. Amatör müsabakaları başlayacak.Tavşanlı ilçesindeki kulüplerimizdeki kulüplerimizle görüşmemiz sonrası daha iyi hazırlanabilmek açısından 1 veya 2 hafta sonra oynatabiliriz. Bundan dolayı 13 -15 Eylül tarihlerinde 1. Amatör küme maçlarını başlatabiliriz" diye konuştu.

Cengiz, Süper Amatör Lig'de ise talepler doğrultusunda maçları 10 Ekim 2015 tarihine aldıklarını belirtti.

TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez ile BAL Lig'e ile ilgili tesisleri dolaştıklarını söyleyen Cengiz Linyitspor'un sahası ile ilgili şunları söyledi: "Tavşanlı'ya gelerek gerekli istişareleri yaptık. Soyunma odası ve tribünleri inceledik. Bu hafta sonunda Linyitspor Futbol Federasyonu'na müracaat ederek son teslimatını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü alacak. 30 Ağustos tarihinde TKİ Tavşanlı Linyitspor burada ilk maçına çıkacak. Burada defalarca söylediğim gibi Linyitspor'un kendi sahasında evinde oynamasını arzu ediyoruz" dedi.

Ada sahası incelemesine 3. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor İkinci Başkanı Nizamettin Düzgün, TKİ Tavşanlı Linyitspor Genel Kaptanı Yüksel Duyum ve ilçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Demiralp eşlik etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ada Stadı'na İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement