Adaklı'daki Görevden Alınma Olayı - Son Dakika
Yerel

Adaklı'daki Görevden Alınma Olayı

Adaklı\'daki Görevden Alınma Olayı

Adaklı Entegre Hastanesi Müdürvekili Murat Becerikli, “Hastane müdürü açığa alındı” yönünde çıkan haberlere cevap vererek, açığa alınmadığını müdürlük vekaletinin düşürüldüğünü söyledi.

21.08.2014 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adaklı Entegre Hastanesi Müdürvekili Murat Becerikli, "Hastane müdürü açığa alındı" yönünde çıkan haberlere cevap vererek, açığa alınmadığını müdürlük vekaletinin düşürüldüğünü söyledi.

Adaklı Entegre Hastanesi Müdürvekili Murat Becerikli ile hastanede görevli hekim Mehmet Aksu'nun arasında Ramazan ayında yaşanan ve 02 Ağustos 2014 tarihinde kent merkezinde kavgaya dönüşen olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma devam ederken, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) Genel Sekreteri Dr. Lütfi Tiyekli, aile hekimini darp eden hastane müdürünün görevden alındığını duyurdu.

Haber üzerine açıklamada bulunan Becerikli, "Açığa alınmam söz konusu değil. 2013 Eylül ayında hastanede müdürvekili olarak göreve başladım. Ramazan ayında hastanede görevli hekim Mehmet Aksu ile aramızda bir takım sorunlar yaşandı. Daha sonra kent merkezinde kavgaya dönüşen olayın ardından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, hastane müdürvekilliğim düşürüldü. Basında açığa alınmama yönelik haberler çıktı. Bu iddiaların aslı yoktur. Sadece müdürvekilliğinden alındım" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adaklı'daki Görevden Alınma Olayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement