Adalar'da Macera Yarışları Bu Pazar - Son Dakika
Güncel

Adalar'da Macera Yarışları Bu Pazar

İstanbul adalarından Burgazada ve Heybeliada 'Adalararası MACERADA Yarışları' doğa ve macera tutkunlarını ikinci kez biraraya getiriyor.

05.09.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzme, bisiklet, oryantiring parkurları ve bonus etaplardan oluşan yarışma 7 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek.

İstanbul Adaları'nın doğa ve spor tutkunlarının çekim noktası olması için ikinci kez düzenlenen MACERADA Yarışları farklı spor disiplinlerini ve eğlenceyi aynı yarış içerisinde topluyor. Oryantiring, bisiklet, yüzme gibi sporun birçok dalında kendini sınamak isteyen sporcular MACERADA yarışları ile doğada keyifli anlar geçirme fırsatı elde ediyor. İkişer kişilik 40 takımın katılacağı MACERADA 2014 Yarışları kondisyon, güç, dayanıklılık, motivasyon gibi unsurların yanı sıra; planlama, strateji, takım olma gibi sosyal yetileri de gerektiriyor.

Bonus etaplar arasında Lefter Penaltı Noktası, Fayton çekme, Çöp toplama ... var.

7 Eylül'de Saat 09:00'da Burgazadası ile Heybeliada arasında yüzme etabı ile başlayacak yarışmacılar, 14 km'lik bisiklet ve 10 km'lik oryantiring etabını Heybeliada'da tamamlayacaklar. Yarışmacılar Adalar'ın tarihi mekanları ile Lefter, Hüseyin Rahmi Gürpınar ve geçen hafta kaybettiğimiz ünlü ressam Tiraje Dikmen gibi Adalılar'ın anısına hazırlanan bonus etapları da geçmek zorundalar. Bu etaplar arasında, Adalar ormanlarından plastik atık toplama ve fayton çekme de var.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adalar'da Macera Yarışları Bu Pazar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement