Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bazı özel okul ve dershanelerin adeta CHP’nin, MHP’nin seçim bürolarına dönüştürüldüğünü söyledi.

16.03.2014 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bazı özel okul ve dershanelerin adeta CHP'nin, MHP'nin seçim bürolarına dönüştürüldüğünü söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Memleketi Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Umutlu beldesinde partisinin seçim irtibat bürosu açılışına katıldı. Burada halka hitap eden Adalet Bakanı Bozdağ, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin sadece belediye başkan seçimi olmadığını belirterek, "Bu Türkiye'nin geleceğinin de oylanacağı seçimdir. Bakın her gün kanallar ayrı iftiraları, gazeteler ayrı iftiraları, ayaklı gazeteler ayrı iftiraları dide getiriyor, milletimizin zihnini bulandırmak için dolaşıyorlar gayret ediyorlar. Bazıları okullarını neredeyse CHP'nin seçim bürolarına dönüştürdüler, dershaneler seçim bürosuna dönüştürdüler. Millet yavrularını üniversiteye gitsin diye dershaneye gönderiyor ama onlar Tayyip Erdoğan'dan hesap sormak için intikam almak için üniversiteye gitsin diye gönderilmiş yavruların ellerine broşürler veriyorlar kapı kapı gezdiriyorlar. Bu ne hal. Okullar özel okullar maalesef siyasetin merkezi haline getiriliyor. Bütün bunların hepsi bir şey gösteriyor. Oda şu 30 Mart'a kadar sadece CHP değil, sadece MHP değil, sadece BDP değil, sadece STK'lar değil başka çevreler de Türkiye'nin önünü kesmek için gayretin içerisinde olacak. Biz iftiralarla yarışamayız. İftirayla rekabet etmeyiz. Kim iftira ediyorsa buyursun birincilik onun olsun. Biz yoğuz o tarafta. Bizim oralarda bezimiz yok. Bundan sonra da Allahın izniyle olmayacaktır. Biz yaptıklarımızla yapacaklarımızla huzurlarınızda olacağız. Hep konuşuyorlar Tayyip Erdoğan'a atıyorlar. Peki neden Bahçeli'ye atmıyorlar, peki niye Kılıçdaroğlu'na atmıyorlar. Atmazlar çünkü onların ağacında taş atmaya değecek tek bir tane bile meyve yok da onun için atmıyorlar. Siz söğüte, kavağa taş atar mısınız yok. Bunlar söğüt ağacı kavak ağacı vatandaşa bir tane hayırlı meyveyi veremezler" dedi.

Diğer partilerin seçim vakti hep bir araya geldiklerini ifade eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "AK Partinin karşısında birleşmişler, diyorlar ki AK Partinin karşısında kim güçlü "A" güçlü ona oy verelim onun için uğraşıyorlar. Çok parti yarışmıyoruz. Akdağmadeni'nde, Yozgat'ta her yerde onlarca parti seçim yarışına girmiyor. İki parti giriyor, biri AK Parti ikincisi karşısındaki aday güçlü olan kimse partisine bakmadan onun etrafında bir araya geliyorlar. Ben soruyorum. Sizin partiniz yok mu? Niye partinizde durmuyorsunuz da gidip Akdağmadeni'nde Yozgat'ta ey CHP'liler, MHP'ye niye çalışıyorsunuz. Oraya çalışıyorlar, başka yerde de CHP'liler MHP'ye çalışıyor. Anlamak mümkün değil, burada geliyorlar başka şey, ama gidiyorlar orada çalışıyorlar başka şey. Ne yaparlarsa yapsınlar boş, çünkü oyu vatandaş verecek. Kararı vatandaş verecek, partiler değil, vatandaşın dediği olacak, son sözü millet söyleyecektir" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement