Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, devletin hükümetin cumhurbaşkanının, meclisin dimdik ayakta bulunduğunu belirterek, “Bu alçaklığı yapanlardan her türlü hesap sorulacaktır.

12.08.2016 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, devletin hükümetin cumhurbaşkanının, meclisin dimdik ayakta bulunduğunu belirterek, "Bu alçaklığı yapanlardan her türlü hesap sorulacaktır. Milletin yargısının önünde millete hesap vereceklerdir. Nereye giderlerse gitsinler onları bulacağız. Kaçtılar orda burada şurada diyorlar ya hangi deliğe girerlerse girsinler o delikten bulacağız çıkaracağız, Türkiye'ye getireceğiz ve yargıya teslim edeceğiz" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığının Yozgat'ta toplu temel atma törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, FETÖ'cülerden hesap sorulacağını söyledi. "Bu millet ve bu devlet büyüktür" diyen Bakan Bozdağ, "Bu devletin büyüklüğünü hesap edemeyenler millete çarpılmış ver geri kaybetmişlerdir yıkılmışlardır. Allah'ın izni ile bundan sonrada aynısı olacaktır. Yeter ki biz bir olalım iri olalım diri olalım kardeş olalım birlikte büyük Türkiye olalım. Bugün Türkiye'nin demokrasiye verdiği değeri göremeyen ülkelerde bunu iyi görmesi lazım. Bizi batılılar eleştiriyor. Demokrasi hukuk devleti falan şu bu eleştiriyorlar. Ben onlara soruyorum. Hangi batı ülkesinde Türk milleti gibi demokrasiye, hukuk devletine milletine milli iradeye sahip çıkıp tankların altına yatıldı. Hangisinde kurşun atan silahlara koşuldu. Demokrasiye hukuka sahip çıkan Avrupa Birliğinin içerisinde ABD'de bir yapı var mı bir millet var mı başka yerde olsa bunu kahraman ilan ederler. Ama şimdi bunlar darbecilere ne olacak onu merak ediyorlar. Demokrasi kahramanlığı yapan bu hukuka insan haklarına sahip çıkan Avrupa Birliğinin değerlerine sahip çıkan Türk milletinin kahramanlığını niye övmüyorsunuz, niye şapka çıkartmıyorsunuz. Bunlar bizim değerlerimize sahip çıktılar. Emin olun darbe başarılı olsaydı onlar zil takıp oynayacaklardı. Neden kullanacakları alçaklar gelecekti neden Türkiye'yi yeniden köleleştirmek için fırsat bulmuş olacaklardı. Bugünkü güce gelmek için 100 yıl bekleyen bir milleti bir devleti 100 yıl geriye götüreceklerdi. Artık dik duran bir Türkiye, dik duran bir Türkiye'nin Cumhurbaşkanı, dik duran bir millet, değil onların emir komutası altında köleleştirilmiş bir millet bir devlet bulmayı hesap ediyorlar. Ama bunlar tarihe baksınlar bu milleti yedi düvel işgal etti başarmadı FETÖ'nün köpekleri ile mi başaracaksınız. Allah için birliğimize, dirliğimize, sahip çıkalım. Aramızdaki görüş farklılıkları ne olursa olsun birbirimizin kadri kıymetini bilelim. Hepimizin bu ülke ve millet için ne kadar önemli olduğunun farkına varalım" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement