Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye Büyüyor, Yozgat Büyüyor" - Son Dakika
Yerel

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye Büyüyor, Yozgat Büyüyor"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye Büyüyor, Yozgat Büyüyor"

Yozgat Milletvekili ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Vicdan sahibi olanlar, Yozgat’ta başkaları ile bizim yaptıklarımızı yan yana koyun eğer 100 katından az ise biz yanlış yapmışız hiç iş yapmamışız demektir.

09.07.2016 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Milletvekili ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Vicdan sahibi olanlar, Yozgat'ta başkaları ile bizim yaptıklarımızı yan yana koyun eğer 100 katından az ise biz yanlış yapmışız hiç iş yapmamışız demektir. Bizim Yozgatlılara teşekkürümüz çok çalışmakla, çok ter dökmekle olur. Yozgat'ın bize verdiği dua ve desteğin karşılığı hizmet olarak dönüyor, dönmeye devam edecektir" dedi.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu genişletilmiş il divan toplantısına katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'a yapılan hizmetleri değerlendirdi. Türkiye'nin geliştiğini, Yozgat'ın da bununla birlikte gelişip büyüdüğünü ifade eden Bakan Bozdağ, "Yüksek Hızlı Tren faailyete geçtiği bir Yozgat, bölünmüş yolların sıcak asfalta dönüştüğü bir Yozgat, şehir hastanesinin faaliyete geçtiği Yozgat, üniversitemizin daha da büyüdüğü bir Yozgat, Diyanet eğitim merkezi, adalet eğitim merkezi, adli tıp kurumunun faaliyete geçtiği bir Yozgat. Okullarının tamamı, hastanelerinin tamamı yenilenmiş Yozgat. Yeni organize sanayisiyle, havaalanıyla buluşmuş bir Yozgat. Bizim Türkiye'de yapabileceğimiz güzelliklerin sadece Yozgat'a yansıyan bir kısmıdır. Başkaları bunların lafını yapıyor ama bu kadro bunların eserini yapıyor. Başkaları konuşsun, biz ilimizde bu güzellikleri yaparak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Bozok üniversitesi çok büyük bir gelişme ve değişim gösterdiğine değinen Bakan Bozdağ, "Üniversitemiz şuanda 16 bin civarında öğrenciye sahip. Fakülteleriyle, binalarıyla son 12 yılda büyüyen bir Bozok Üniversite gerçeği var. Tıp fakültesi ve hastanemiz Yozgat'a büyük bir güç katacak ve bunun yansımaları önümüzdeki yıllarda göreceğiz. Sarıkaya'da fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, hukuk fakültesi bakanlar kurulunda imzalandı. Cumhurbaşkanımız da imzaladıktan sonra o da kurulacak. Öğrenci yurtlarımız çok iyi durumda. Üniversitemiz daha iyi duruma gelecek. Endüstri meslek lisemizi yenileme kararı aldık. Rönesans Holding Cumhurbaşkanımızın ricası üzerine ilimize 40 derslikli bir endüstri meslek lisesi yapacak. İmam hatip lisemizi de ticaret lisemizi de yeniden yapacağız. Okullar noktasında büyük bir yenileşmeyi sağlayacağız. Çünkü gelecek eğitimden geçiyor, biz eğitime çok destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Hem Yozgat ve hem de ilçelerimizde eğitim kurumlarımızı yenileyeceğiz" şeklinde konuştu.

"Lafla peynir gemisi yürümüyor"

Yozgat'a değer veren bir iktidarın olduğunu vurgulayan Bakan Bozdağ, "Yozgat'a değer veren bir başbakan bir cumhurbaşkanı var. Bunu yapılan eserlerden anlıyoruz. Kanunla kurulmuş 5 tıp fakültesi var biri Yozgat'ta. Yozgat'a şehir hastanesi yapılıyor, tıp fakültesi hastanesi yapılıyor. Polis eğitim merkezi, diyanet eğitim merkezi, adalet eğitim merkezi bunlar üç ayrı üniversitedir. Yozgat bir eğitim merkezi eğitim üssü oluyor. MHP'liler, CHP'liler bunu hayal edebilir mi. Bizi eleştirenler atıp tutanların birinin aklından bunları getirmek geçti mi? Bunları hiç duydunuz mu? Bunlar bol bol laf üretiyorlar. Biz ise bol bol hizmet ve eser üretiyoruz aradaki fark bu. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Ama ter ile her şey yürüyor. İnşallah Yozgat'ımız daha iyi noktalara gelecektir. Yüksek Hızlı Tren'nin Yozgat ile ilgili yatırım kalemi 7 buçuk milyar dolardır. Yozgat'ın verdiği vergi 275 milyon TL'dir. Sadece bir eserle aktarılan para 7 buçuk milyar dolar. Eğer biz vergi verdiğimiz kadar hizmet almış olsak memur ve işçinin maaşını zor öderiz. Bu Yozgat'ın vergi verdiği ile değil bu ülkeye sadakatiyle, bu ülkenin dört bir yanına yayılan insanını gücüyle Yozgat'a yansıyan büyük bir hizmetin sonucudur. Bazen ne yapıldı diyorlar. Vicdan sahibi olanlar, başkaları ile bizim yaptıklarımızı yan yana koyun, eğer 100 katından az ise biz yanlış yapmışız hiç yapmamışız demektir, koysunlar mukayese etsinler. Allah'ın izni ile bundan sonra da çalışmaya devam edeceği. Bizim Yozgatlılara teşekkürümüz çok çalışmakla, çok ter dökmekle olur. Bize verilen dua ve desteğin karşılığı hizmet olarak dönüyor, dönmeye devam edecektir" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'Türkiye Büyüyor, Yozgat Büyüyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement