Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika
Yerel

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat\'ta

Bozdağ: "Biz milletin her emanetine sahip çıktık. Hem sandıkta verdiği oyuna sahip çıktık hem de hazinesinde olan her kuruşuna sahip çıktık. Uzanan elleri kırdık.

08.03.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Biz milletin her emanetine sahip çıktık. Hem sandıkta verdiği oyuna sahip çıktık hem de hazinesinde olan her kuruşuna sahip çıktık. Uzanan elleri kırdık o yüzden biz bunları başarı ile yapabiliyoruz" dedi.

Bozdağ, Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde partisinin Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Yozgat ve ilçelerinin AK Parti ile hizmetle tanıştığını söyledi.

AK Parti iktidarı döneminde Yozgat'a ve Boğazlıyan'a yapılan yatırımları anlatan Bozdağ, "Muhalefet partileri yolsuzluktan bahsediyor. Yolsuzluk olsa idi bölünmüş yollar, yüksek hızlı trenler, hava alanları, üniversiteler olabilir miydi. Bunların hiç birisi olmazdı" diye konuştu.

Muhalafet partilerinin ülkeye hiçbir hizmet üretmediğini ve sadece laf siyaseti yaptığını dile getiren Bozdağ, şunları söyledi:

"Şimdi yolsuzluktan bahsediyorlar. Hırsızlık iftirasından bahsediyorlar.  230 milyar dolarlık bütçe, Türkiye'nin nüfusu 65 milyondan 77 milyona çıkarken 800 milyar dolara çıkarmıydı? Çıkmazdı. Biz milletin her emanetine sahip çıktık. Hem sandıkta verdiği oyuna sahip çıktık hem de hazinesinde olan her kuruşuna sahip çıktık. Uzanan elleri kırdık. o Yüzden biz bunları başarı ile yapabiliyoruz. O yüzden biz bu adımları güçlü bir şekilde atıyoruz. Güçlü bir şekilde ileri götürebiliyoruz."

"Nerden çıktı bu Türkler?"

Bozdağ, eskiden Türklerin, sadece yakın komşular tarafından bilindiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Şimdi birileri diyor ki nerden çıktı bu Türkler, eskiden Türkiye böyle değildi, eskiden başka bir Türkiye vardı. Suriye'ye gidiyorlar orda Türkiye var, Somali'ye gidiyorlar orda Türkiye var, Balkanlara gidiyorlar orda Türkiye var, her yerde Türkiye var. İşte hatırlarsanız 2012 yılında Libya'da yaşanan iç kargaşa döneminde, 30 bin civarında vatandaşımız Libya'da idi. Bir gece sabaha kadar, 30 bin vatandaşını Libya'dan alıp Türkiye'ye getiren güçlü bir Türkiye var şimdi. Onun için diyorlar ki 'eskiden bu Türkler vatandaşlarını getirmek için Amerika'ya yalvarırdı, başka ülkelere yalvarırdı. Şimdi kendi vatandaşlarını bir gece akşamdan sabaha transfer eden bir Türkiye var.' Bu Türkiye güçlü, çünkü bu Türkiye'nin gemisinin kaptanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kaptan her türlü fırtınada, her türlü deniz şartlarında Türkiye gemisini sağlıkla yol aldıran bir kaptandır."

"Türkiye Cumhuriyeti pasaportu itibarlı hale geldi"

2002'den sonra AK Parti Hükümeti ile Türkiye Cumhuriyeti pasaportunun değer kazandığını belirten Bozdağ, "Hamdolsun, Boğazlıyanlılar yurt dışındaki kardeşlerinize sorun, 2002'den önce Türkiye Cumhuriyeti pasaportunu taşımak mı daha iyi bir şeydi, başınız o zaman mı daha dikti, yoksa 2002'den sonra Türkiye Cumhuriyeti pasaportu daha mı itibarlı hale geldi?" diye sordu.

Gerçek milliyetçiliğin eser ile olduğunu vurgulayan Bozdağ, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bizim ülkemizin adını, bayrağımızın rengini, liderlerimizin adını, dünyada kimse bilmezdi doğru dürüst, komşular hariç ama şimdi dünyanın dört bir yanına devletimizin de milletimizin de bayrağımızın da liderimizin de Allah'ın izni ile adını ezberletti. İşte milliyetçilik budur. Milletine hizmet etmek budur. Devletine hizmet etmek budur. Biz bu anlayışla Türkiye'yi yarın daha ileri noktalara taşıyacağız. Onun için diyorlar ki 'bu Türkiye'den kurtulmak lazım', Türkiye'den kurtulamazsınız, niye AK Parti var, 'o zaman AK Parti'den kurtulmak lazım', ondan da kurtulamazsınız, niye Tayyip Erdoğan var, 'Tayyip Erdoğan'ı yersek AK Parti gider, AK Parti giderse Türkiye'yi biz istediğimiz gibi yönlendirebiliriz. Türkiye'de isteğimiz ortamı oluşturabiliriz."

Bozdağ, konuşmasının ardından AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal ile Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı.

Bozdağ, daha sonra Yozgat'ın Çandır ilçesine geçerek, Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement