Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta

Bozdağ'a, MHP Seçim İrtibat Bürosu'nun önünden geçerken MHP Şefaatli Belediye Başkan adayı ve partililer kırmızı karanfil vererek, hoş geldin dileklerini iletti Bozdağ, "İçeride büyüyen, üniversiteleriyle başka alanlarıyla büyüyen Türkiye, dışarıda nüfusu artan Türkiye’den rahatsızlık var. O yüzden de Türkiye’yi rahatsız ediyorlar.

12.03.2014 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "İçeride büyüyen üniversiteleriyle başka alanlarıyla büyüyen Türkiye, dışarıda nüfusu artan Türkiye'den rahatsızlık var. O yüzden de Türkiye'yi rahatsız ediyorlar. Karıştırmak istiyorlar. Beceremediler. Sandıkta devirmek için uğraşıyorlar onu da beceremeyecekler. Bu millet kendi evlatlarına her daim sahip çıktı" dedi.

Partisinin Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katılmak için Yozgat'ın Şefaatli ilçesine gelen Bozdağ'ı partililer ilçe girişinde Mehter Takımı ile karşıladı. Bozdağ, mehteran eşliğinde Fatih Caddesi'nde yürüyerek, vatandaşları selamladı. Bakan Bozdağ'a, MHP Seçim İrtibat Bürosu'nun önünden geçerken MHP Şefaatli Belediye Başkan adayı ve MHP'liler kırmızı karanfil vererek, hoş geldin dileklerini iletti.

Bozdağ, Şefaatli ilçesinde partisinin Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ve Yozgat'ın her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek, AK Parti'nin tüm illere hizmet götürdüğünü söyledi.

Türkiye'nin AK Parti ile her alanda geliştiğini ve büyüdüğünü anlatan Bozdağ, şöyle devam etti:

"Siz büyüğüz' deyin, ülkenizi koruyacak gücünüz yoksa size bıyık altından gülerler. Şimdi biz ne yaptık. Tanklarımızı artık Tayyip Erdoğan'ın yönettiği Türkiye'de, kendimiz yapıyoruz. Altay tankları hem ordumuzun ihtiyacı hem de başka orduların ihtiyacı için yapıyor, ihracat da yapıyoruz. Bakın şimdi helikopterlerimizi, savaş helikopterlerimizi kendimiz yapıyoruz. Atak helikopterleri ordumuz kullanıyor. Başka ülkelerin ordularına da satıyoruz. Bakın daha geçenlerde ilk savaş gemimizi denize indirdik. Bundan önce Türkiye'nin savaş gemisi var, ama hep satın almışız."

Türkiye'nin savunma sanayisindeki atılımları

Bozdağ, Türkiye'nin Osmanlı İmparatorluğu'nun bakiyesi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Kendi savaş gemisini yapamayan Türkiye, büyük bir Türkiye olabilir mi? Hep konuştular ama şimdi savaş gemimizi kendimiz yapıyoruz, başka ülkeler için de yapacak teknolojik donanıma sahibiz. Şimdi füzelerimizi kendimiz yapacağız. Geçen bir füze ihalesi oldu biliyorsunuz. 'Neden Amerika almadı da Çin aldı' diye büyük tartışmalar oldu. Biz diyoruz ki füzeyi artık Türkiye'de imal edeceğiz. Var mısınız? Türk mühendisleri çalıştıracağız. Yerli malı kullanacağız ve bundan sonrada biz kendimiz üreteceğiz. Böylesi bir teknoloji ve bilgi transferi varsa size yaptıracağız. Çin kabul etti. Ona verdik. Dünya ayağa kalktı. Şimdi füzelerimizi de Allah'ın izniyle kendimiz yapacağız. İnsansız hava araçlarımızı kendimiz yapıyoruz. Ne oldu biliyor musunuz? Şu anda yüzde 60'a yakınını kendi milli sanayimizden, kendi iş adamlarımız üzerinden, kendi mühendislerimiz üzerinden yapar hale geldik."

Türkiye'nin kendi savunma sanayisini üretmeye başladığını anlatan Bozdağ, "TÜRKSAT uydusunu fırlattık. Yüzde 80'i yerli ürün, hem bilim bakımından hem teknoloji bakımından. İnşallah 2017'de yüzde 100'ü Türk malı olan uyduları biz fırlatacağız. O noktaya geldik, o noktadan ileri doğru gidiyoruz. Onun için de Türkiye'den rahatsızlar. İçeride büyüyen, üniversiteleriyle başka alanlarıyla büyüyen Türkiye, dışarıda nüfusu artan Türkiye'den rahatsızlık var. O yüzden de Türkiye'yi rahatsız ediyorlar. Karıştırmak istiyorlar. Beceremediler. Sandıkta devirmek için uğraşıyorlar onu da beceremeyecekler. Bu millet kendi evlatlarına her daim sahip çıktı. Ben inanıyorum ki 30 Mart'ta da sahip çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Bozdağ, konuşmasının ardından AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal ile Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı.

Bozdağ, daha sonra Yozgat'ın Aydıncık ilçesine geçerek, Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement