Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika
Yerel

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat\'ta

Bozdağ: "Türkiye’yi karıştırmak isteyenlere kaosa, krize kargaşaya karışıklığa sürüklemek isteyenlere 30 Mart'ta Akdağ'dan bir Osmanlı tokadını da hep beraber atacağız inşallah"

29.03.2014 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, " Türkiye'yi karıştırmak isteyenlere kaosa, krize kargaşaya karışıklığa sürüklemek isteyenlere 30 Mart'ta Akdağ'dan bir Osmanlı tokadını da hep beraber atacağız inşallah" dedi.

Bozdağ, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde partisi tarafından düzenlenen mitingde, Akdağmadeni'nin AK Parti ile yola devam edeceğine inandığını belirterek, belediye başkan adayı Suphi Daştan'a destek istedi.

Türkiye'nin, AK Parti iktidarı ile büyüdüğünü ve dünyada sözü geçen bir ülke konumuna geldiğini ifade eden Bozdağ, "Türkiye bugün dünyanın dört bir yanına yardım elini uzatan bir ülke. 2012'de Libya'da iç savaş çıktı. Libya'dan tam 30 bin vatandaşımızı, akşam, burnu kanamadan sabaha kadar Türkiye'ye naklettik" diye konuştu.

30 Mart yerel seçimlerinin ülkeye hayırlı olmasını dileyen Bozdağ, şunları kaydetti:

"Bu seçim ayrıca belediye seçimi de değil onu da bilesiniz. Türkiye'yi karıştırmak isteyenlere kaosa, krize kargaşaya, karışıklığa sürüklemek isteyenlere 30 Mart'ta Akdağ'dan bir Osmanlı tokadını da hep beraber atacağız inşallah. Biz huzur istiyoruz, istikrar istiyoruz barış istiyoruz refah istiyoruz, birlik istiyoruz, dirlik istiyoruz. Ülkemizi karıştıranlara kaos arayanlara Akdağ'da geçit yok diyeceğiz inşallah."

Seçim çalışmaları yaparken sesinin bozulduğunu dile getiren Bozdağ, "Sesimiz de bozuldu, Başbakanımızın da sesi gitti biliyorsunuz. Ama ben onun ilacını biliyorum. 30 Mart'ta sandıklarda milletimiz bu sesi sonuna kadar açacaktır Allah'ın izniyle" dedi.

Bozdağ, daha sonra Sorgun'da partisinin mitingine katıldı. Bozdağ burada yaptığı konuşmada, Yozgat'ın hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde partisine hep büyük bir destek verdiğini, bu seçimde de aynı desteği beklediğini söyledi.

Türkiye'nin önünü kesmek istiyorlar

Bozdağ, bazı çevrelerin Gezi olayları ve 17 Aralık'ta yaşanan olaylarla Türkiye'nin önünü kesmek istediklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bu muhalefetin iftiradan başka, yalandan başka yapacağı hiçbir şey yoktur. Her gittikleri yerde iftira ediyorlar, yalan söylüyorlar, milleti aldatıyorlar. Bakın biz konuştuk ve anlattık, yaptıklarımızı yapacaklarımızın da bazılarını söyledik. Keşke onlar da söyleseler. Ama yok yatıyorlar, kalkıyorlar bizlere atıyorlar bizleri taşlıyorlar. Ben de buradan diyorum ki meyvesi olan ağaç taşlanır. Bize taş atıyorlarsa meyvemiz var demek ki. Allah'ın izniyle bu ağaç meyve vermeye devam edecektir. Taş atanlara da meyve verecek, ağaca bakanlara da meyve verecek. İnşallah güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz."

Bu seçimin artık belediye seçimi olmaktan çıktığını dile getiren Bozdağ, şunları söyledi:

"Gezi olayları, 17 Aralık olayları buralarda yaşanan olaylar Türkiye'nin önünü kesme hareketleridir bunlar. Türkiye'nin ekonomisini Türkiye'nin birliğini Türkiye'nin huzurunu Türkiye'nin dirliğini bozma çabalarıdır bunlar. Türkiye'nin yolunu kesmek isteyen eşkıyalara Sorgun'dan 30 Mart'ta topluca Türk milletine yakışır bir cevap verelim hep beraber. Bir kısım sermaye, bir kısım medya, bazı ülkeler, bazı örgütler, bazı karanlık güçler kendi aralarına aldıkları, ittifak kurdukları taşeronlarla beraber Tayyip Erdoğan'ın, Sorgunluların Türk milletinin önünü yolunu kesmek istiyorlar. 30 Mart'ta eğer milletimiz farklı bir değerlendirme yaparsa buna en çok Türkiye'nin düşmanları sevinecektir. Bilin ki bu ülkeyi sömürenler sömürmek isteyenler sevinecektir. Türkiye'nin istikrarından rahatsız olanlar sevinecektir." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement