Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika
Yerel

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta

Bozdağ: "İnsanların yatak odalarında helali olan görüntüleri kayıt ediyorlar.

31.07.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "İnsanların yatak odalarında helali olan görüntüleri kayıt ediyorlar. Allah'ın hangi emrinde bu var? Kur'an-ı Kerim'in hangi ayetinde, peygamberin hangi sünnetinde bu var? İnsanların mahremlerini çekmenin neresinde Allah rızası var? " dedi.

Bozdağ, partisinin ilçe teşkilatı tarafından Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen programda, yaptığı konuşmada, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin alt yapısından üst yapısına, değişime hep birlikte tanık olduklarını söyledi.

Siyasetin fosillerine artık milletin güvenmediğini vurgulayan Bozdağ, "Ne zaman ortaya çıksalar millet 'hayır' diyor. 'Ne o kirli siyaseti ne de o kirli siyasetin temsilcilerini istemiyoruz' diyor. Onlara yüz de vermedi, fırsat da vermedi, imkan da vermedi. Ne zaman eski oyunlar, eski plaklar ortaya dökülse yine millet 'hayır' dedi. Onlara yüz vermedi. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye'nin rotası değiştirmek için çok büyük gayretler hala devam ediyor" diye konuştu.

Bozdağ, eskiden bazı medya ve sermaye çevreleri, bazı güç odaklarının siyasete yön verdiğini belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının sadece milletin söylediklerini dinlediğini vurguladı.

"İnsanların mahremlerini çekmenin neresinde Allah rızası var?"

Allah rızası için çalıştığını söyleyen bazı insanların, Başbakan Erdoğan'ın ofisine dinleme cihazları yerleştirdiğini ifade eden Bozdağ, şöyle devam etti:

"Başbakanın ikametine dinleme cihazı koyuyorlar. Koruması için yanına aldığı kişiler, Başbakanla ilgili kayıtlar tutuyorlar. Böyle devlet olur mu? İnsanların yatak odalarında helali olan görüntüleri kayıt ediyorlar. Allah'ın hangi emrinde bu var. Kur'an-ı Kerim'in hangi ayetinde, peygamberin hangi sünnetinde bu var? İnsanların mahremlerini çekmenin neresinde Allah rızası var. Bunu bana birisinin açıklaması gerekiyor. Burada Allah'ın mı rızası var, yoksa şeytanın mı rızası var? İnsanların telefonlarını, eşiyle, çocukları, sevdikleriyle konuşmalarını hukuku kullanarak veya hukuk dışı yöntemlerle dinlemenin ne alakası var. Allah rızası için çalışanlar insanların başına çorap örmek için ellerindeki imkanları kullanmazlar."

İki partinin bir araya gelip, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu cumhurbaşkanı adayı gösterdiğini ve hiçbir partilinin görüşlerini almadığını savunan Bozdağ, İhsanoğlu'nu aslında başka güçlerin aday yaptığını söyledi.

Bozdağ, şöyle konuştu:

"Emin olun adını bile doğru düzgün telaffuz edemiyorlardı. Bilmiyorlardı ki. Biz nereden öğrendik o ismi? Sayın Kılıçdaroğlu, Bahçeli'yi ziyaret edip çıkarken söyledi. Herkes gibi MHP'liler de CHP'liler de öyle öğrendi. Ben buradan soruyorum, öyleyse bu ismi Bahçeli'ye, Kılıçdaroğlu'na kim tavsiye etti. Doğan Grubu mu tavsiye etti, bazı cemaat çevreleri mi tavsiye etti, yoksa Pensilvanya mı yoksa bizim bilmediğimiz başka karanlık odaklar var da onlar mı? Kim tavsiye etti acaba. Dikkat buyurun MHP, CHP'nin genel merkezi, Büyük Birliğin Genel Merkezi, diğer partilerin genel merkezi hep bir araya geldiler anlaştılar. Sizi kim anlaştırdı Allah aşkına? Sizi kim bir araya getirdi? Birbirinin karşısında duran ve birbirine en ağır siyasal muhalefeti yapan, muhalefeti birleştiren kimdir, nedir?"

"Tayyip Erdoğan'ı bu millet parlatıyor"

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı tüm dünyanın tanıdığını dile getiren Bozdağ, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Şimdi anket yapıyorlar, televizyonlarda oturmuş konuşuyorlar. Lider parlatıyorlar. Ekmeleddin Beyi parlatıyorlar. İstediğiniz kadar televizyonlarda konuşun, istediğiniz kadar anket yapın. Beyhude bu parlamaz. Parlatılmaz da. Millet parlatacağını parlatmıştır. 12 yıldır Türkiye'nin semalarında Tayyip Erdoğan'ı bu millet parlatıyor. Milletin parlatmadığını Ankara, medya, anketler asla parlatamaz. Ama bunlar ondan da anlamaz. 'Şeyh uçmaz, mürit uçurur' diye bir laf var. Sayın İhsanoğlu da ithal geldiği için içerde kimler iyi mürit, kimler kötü mürit bilmez tabii. CHP'lilerin uçurduğu hiçbir şey yok bugüne kadar. Nerden tuttuysalar kuruttular. Eğer uçursaydılar Kılıçdaroğlu'nu başbakan yaparlardı. Eğer uçursaydılar Bahçeli'yi başbakan yaparlardı. Ama uçuramadılar." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement