Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta Açıklaması

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat\'ta Açıklaması

"Güçlü liderlerle Türkiye hep büyüdü.

25.03.2014 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Güçlü liderlerle Türkiye hep büyüdü. Şimdi Tayyip beye herkes birtakım şeyler yapmak istiyor. Sebep ise Tayyip bey milletin gözüne bakıyor" dedi.

Bozdağ, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Yozgat Belediye Başkanı adayı Kazım Arslan ve AK Parti Yozgat Milletvekileri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal ile Lise Caddesi'nde esnafı ziyaret ederek sorunları dinledi.

Ziyaretleri sırasında esnafa karanfil veren Bozdağ'a bir esnaf, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu sevgiyi ifade etti ve Bakan Bozdağ'dan kendisinin selamını Erdoğan'a iletmesini istedi.

Bozdağ, esnaf Yüksel'e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a selamını ileteceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin bugüne kadar ki liderlerine baktığımız zaman Atatürk güçlü bir liderdi. Menderes öyledir, Özal öyledir, Tayyip bey öyledir. Yani güçlü liderlerle Türkiye hep büyüdü. Şimdi Tayyip beye herkes birtakım şeyler yapmak istiyor. Sebep ise Tayyip bey milletin gözüne bakıyor. Millet ne derse onu yapıyor. Gazeteler manşet atıyor 'bizim dediğimizi yap' diyor. O milletin dediğini yapıyor. Büyük rahatsızlıklardan birisi o milletin adamı... Allah sizden razı olsun, millet ona sahip çıkıyor. Çok teşekkür ediyorum. Hiç endişe etmeyin kimse onu yiyemez, kimseye de sizin gibi samimi haklımız da kimseye Tayyip beyi yedirmez. Onlar bunu görmüyorlar ama ayın 30'unda göstereceksiniz inşallah."

Bozdağ, ziyaretleri sırasında bazı öğrencilerle fotoğraf çektirdi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement