Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta Açıklaması - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta Açıklaması

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat\'ta Açıklaması

''Türkiye'nin önünü kesmeye ne dışarıdaki bazı ülkelerin, ne bazı örgütlerin, ne Türkiye’nin içindeki bazı sermaye çevrelerinin, ne medya çevrelerinin, ne kirli odakların, ne güç odaklarının, ne de başka birilerinin, ne de Pensilvanya’nın ne şunun ne bunun asla gücü yetmeyecektir'' ''Türkiye'nin büyümesinden.

27.03.2014 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, " Türkiye'nin önünü kesmeye ne dışarıdaki bazı ülkelerin, ne bazı örgütlerin, ne Türkiye'nin içindeki bazı sermaye çevrelerinin, ne medya çevrelerinin, ne kirli odakların, ne güç odaklarının, ne de başka birilerinin, ne de Pensilvanya'nın ne şunun ne bunun asla gücü yetmeyecektir" dedi.

Bozdağ, seçim çalışmaları kapsamında Yerköy ilçesinde AK Parti Yerköy Belediye Başkanı adayı Mehmet Ağaoğlu ile esnaf ve vatandaşlarla konuşarak, sorunları dinledi. Bozdağ, esnaf ziyareti sonrası Eğitim Bir-Sen Yerköy ilçe temsilciliğinin düzenlemiş olduğu tanışma ve kaynaşma yemeğine katıldı.

Yemek sonrası konuşan Bozdağ, 19 Ocak'ta Adana'da düzenlenen tır operasyonunun Türkiye'nin ayağına vurulmak istenen pranga olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bakın, bizim bir tırımız Adana'da ne oldu, başına neler geldi. Güya bir adli süreç adı altında o tıra bir operasyon yapıldı. Bu nedir biliyor musunuz, bu güçlenen Türkiye'nin ayağına vurulmak istenen bir prangadır. Türkiye dışarıda güçlü, kuvvetli, kudretli bir ülke haline geldi. Tıra yapılan operasyon dünya bir mesajdı, pek çok mesajı var pek çok mesajı var onun.  Ama bir mesajı da şudur. Türkiye'ye ve Türklere güvenen ülke veya kişi gruplara deniyor ki, bakın bu Türkler kendi ülkesinde bir yerden bir yere tır bile götüremiyorlar. Siz bunlara niye güveniyorsunuz? Bu ihanetin ta kendisidir. Böyle bir şey olmaz ama, ama oldu. Onun için Türkiye'nin önünü kesmek isteyen yapılar var."

MHP'nin 40 yıldır şehit cenazelerinde slogan attığını ve slogan atarak terörün bitmeyeceğini söyleyen Bozdağ,  şöyle devam etti:

"Bakın çözüm süreci, 30 yılı aştı Türkiye terörle mücadele ediyor. Bu MHP'ye kalsa sloganla işi idare edecek. Sen bu sloganları 40 senedir atıyorsun ne oldu terör bitti mi, şehit cenazelerinde iktidarı yuhalamakla terör bitiyor mu bitmiyor neyle bitecek adım atacaksınız ve bitecek, çözüm iradesini ortaya koyacaksınız da bitecek. ve çözüm iradesi Türkiye'de ilk defa koyan hükümet AK Parti hükümetidir. Ben çözeceğim deyince size hain diyorlar, size satılmış diyorlar, size işbirlikçi diyorlar, size bölücü diyorlar neler söylüyorlar neler. Bütün bunları göze alıp, bütün bunlara göğüs gerip adım atmak kolay iş değil."

"17 Aralık süreci bir ihanet sürecidir"

17 Aralık sürecinin bir ihanet süreci olduğunu dile getiren Bozdağ, sözlerine şöyle tamamladı:

"Şimdi 17 Aralık süreci başladı. 17 Aralık süreci bir ihanet sürecidir Türkiye'ye, Türk milletinin geleceğine kas sürecidir. İftiralarla bu milletle bizim aramızı ayırmak için birilerinin kullanıldığı süreçtir. Bazıları Yerköy'de, başka yerde bu yaptıklarını ibadet saikiyle yaptığını düşünebilir ama ben biliyorum ki bunun hiçbir noktasında ibadet yoktur, ihanet vardır ihanet. Türkiye'nin önünü kesmeye ne dışarıdaki bazı ülkelerin, ne bazı örgütlerin, ne Türkiye'nin içindeki bazı sermaye çevrelerinin, ne medya çevrelerinin, ne kirli odakların, ne güç odaklarının, ne de başka birilerinin, ne de Pensilvanya'nın ne şunun ne bunun asla gücü yetmeyecektir. Biz Allah'ın izni ile yolumuza devam edeceğiz. Bu milletin duası bizimle beraber, bu milletin desteği bizimle beraber bu dua bu destek olmasaydı biz buraya gelemezdik. Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanları, Türkiye'nin dışarıda itibar ve güç sahibi olmasından rahatsız olanları biz rahatsız etmeye sonuna kadar devam edeceğiz. Hiç endişeniz olmasın milletimizin mutluluğunu artırmaya, huzurunu, refahını, barışını tesis etmeye ama bu milletin geleceğini karanlıkta görenleri, karanlıkta bırakmaya devam edeceğiz." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement