Adalet Bakanlığı Yüksek Hukuk Müşaviri Adnan Özen AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanlığı Yüksek Hukuk Müşaviri Adnan Özen AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı

Adalet Bakanlığı Yüksek Hukuk Müşaviri Adnan Özen AK Parti\'den Milletvekili Aday Adayı

Adalet Bakanlığı Yüksek Hukuk Müşaviri Adnan Özen, AK Parti’den Adana milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

03.09.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanlığı Yüksek Hukuk Müşaviri Adnan Özen, AK Parti'den Adana milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Adalet Bakanlığı Yüksek Hukuk Müşaviri Adnan Özen, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler için AK Parti Genel Merkezi'nde aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti'den Adana milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunmasına ilişkin Özen, "Milletvekili adayı adayı olarak amacım, AK Parti'nin inşa etmeye çalıştığı yeni Türkiye'ye hizmet etmektir. Amacım bir hukukçu olarak AK Parti iktidarları boyunca skalası her geçen gün yükselen insan hakları, demokrasi, hukuk devleti hedeflerine birikimimle katkıda bulunmaktır. AK Parti'nin insan hak ve hürriyetlerin korunduğu hukuk devletinin tam manasıyla tesis edildiği, millet iradesinin önündeki bütün engellerin kalktığı, demokrasinin kökleştiği ve ileri demokrasiye evrildiği, fakirlik ve çaresizliğin son bulduğu, müreffeh, özgür, özgüveni yüksek yeni Türkiye hedefine tüm benliğimle inanıyorum. Milletvekilliği adaylığı için beni motive eden şeylerden biri Sayın Cumhurbaşkanımızın sürekli vurguladığı 'Kimsesizlerin kimsesi olmak için varız' sözleridir. Eğer aday olur ve milletvekili seçilirsem Ankara'nın değil, Adana'nın milletvekili olacağımı buradan açık yüreklilikle söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

ADNAN ÖZEN KİMDİR?

1 Ocak 1959 Adana doğumlu olan Özen, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi (1996), 19 Mayıs Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu (İngilizce) (1984) ve Eğitim Bilimleri Fakültesi'ni (1979) bitirdi. Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri (2009-), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Danışmanı (2003-2009), Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Hukuk Müşaviri (2000-2003), Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu kuruluş müdürü ve uzman (1984-2000), Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Bakanlığı Bakan Danışmanı (1984) ve Milli Eğitim Bakanlığı'nda öğretmen (1979-1982) olarak görev yaptı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adalet Bakanlığı Yüksek Hukuk Müşaviri Adnan Özen AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement