Adalet İstiyoruz! - Son Dakika
Yerel

Adalet İstiyoruz!

Adalet İstiyoruz!

Batmanda 2 ay önce yaşanan trafik kazası ile ilgili soruşturmadan netice alamayan mağdur aile "Adalet İstiyoruz" dedi.

18.04.2014 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Şubat 2014 tarihinde Hürriyet Mahallesi Şerzan Kurt Parkı önünde yaşanan trafik kazasında 4 çocuk babası Dursun Ekinci yaşamını yitirmişti.

Feci kazanın üzerinden 2 aydan fazla zamanın geçtiğini ve şimdiye kadar kimsenin cezalandırılmadığını ifade eden Dursun Ekinci’nin abisi Eşref Ekinci, “Eğer bu ülkede adalet, hak ve özgürlük varsa kardeşimi yani 4 çocuk babası Dursun Ekinci’nin ölümüne sebebiyet verenler cezalandırılır” diyerek, yetkililere sitem etti.

Kaza raporlarının sonradan değiştirildiğini iddia eden Eşref Ekinci, “Kaza nedeniyle hazırlanan raporda kardeşimi feci şekilde öldüren aracın 30-40 Km. hız yaptığı belirtiliyor. Görgü tanıkları ve arabanın durumu hız limitinin en az 80-90 olduğu yöndedir. Ayrıca polis kaza yeri civarında görüntü bulamazken, görüntüler bizde mevcut. Emniyet görüntülerin net olmadığını belirtiyorlar” şeklinde konuştu.

“BUGÜN BAŞIMIZA GELEN YARIN HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR”

“Kardeşimin 4 çocuğunu yetim bırakanlar dışarıda rahat rahat geziyorlar” diyen Eşref Ekinci, “bugün başımıza gelen yarın başkasının başına gelebilir. Biz sadece adalet istiyoruz. Ayrıca şehir için hız yapan, kural tanımayan psikopat ruhlu kişiler için mücadele edilmeli” dedi. 

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Adalet İstiyoruz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement