Adam Öldürme Suçundan Aranan Şahıs, 5 Yıl Sonra Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Adam Öldürme Suçundan Aranan Şahıs, 5 Yıl Sonra Yakalandı

Bitlis’in Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından adam öldürme, basit yaralama ve silahla ateş etme suçlarından aranan şahıs yakalandı.

14.03.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından adam öldürme, basit yaralama ve silahla ateş etme suçlarından aranan şahıs yakalandı.

Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, üç ayrı suçtan yaklaşık 5 yıldır aranan B.C. isimli şahsın geçtiğimiz hafta Tatvan'da yakalandığı bildirildi. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Üç ayrı suçtan aranan şahıs geçtiğimiz hafta Tatvan'da Cumhuriyet Caddesi üzerinde görülerek fiziki takibe alındı. Şahıs bir süre polis ekipleri tarafından takip edildikten sonra durduruldu. Görevli memurları iterek kaçmaya başlayan B.C., kısa bir kovalamacanın ardından yakalanmıştır. Ekiplerimiz her hangi bir olumsuzluk yaşamadan kademeli bir şekilde zor kullanarak etkisiz hale getirmiştir. Ayrıca yakalanan şahsın kaçması için F.Ç. ve E.Ç. isimli şahıslar ekipleri engellemek isterken, F.Ç. isimli şahıs bir polis memurunu kolundan bıçakla yaralamıştır. Hakkında yakalama kararı bulunan B.C. isimli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Ayrıca B.C.'nin yakalanmasını engelleyen F.Ç., E.Ç. ve M.S.A. isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılmışlardır" denildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adam Öldürme Suçundan Aranan Şahıs, 5 Yıl Sonra Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement