Adana 15 Yıla Mahkum Leyla 3 Yıl Kaçtı, 'Tüpçü' Polise Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Adana 15 Yıla Mahkum Leyla 3 Yıl Kaçtı, 'Tüpçü' Polise Yakalandı

Adana 15 Yıla Mahkum Leyla 3 Yıl Kaçtı, \'Tüpçü\' Polise Yakalandı

Adana'da 'uyuşturucu ticareti' suçundan kesinleşmiş 15 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranırken sürekli saçlarını farklı renklere boyatıp, 3 ayda bir ev değiştirerek kaçmayı başaran 32 yaşındaki Leyla Yıldırım, tüpgaz satıcısı gibi evine gelen polise yakalandı.

01.10.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 'uyuşturucu ticareti' suçundan kesinleşmiş 15 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranırken sürekli saçlarını farklı renklere boyatıp, 3 ayda bir ev değiştirerek kaçmayı başaran 32 yaşındaki Leyla Yıldırım, tüpgaz satıcısı gibi evine gelen polise yakalandı. Cezaevine götürülen Leyla Yıldırım polislere, "Beni kandırdınız" diye sitem etti. Merkez Yüreğir İlçesi'nde oturan Leyla Yıldırım ile eşi Emin Yıldırım, 2010 yılında uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiası ile gözaltına alındı. Yargılanan çiftten Leyla Yıldırım ve eşi, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 15'er yıl 9'ar ay, hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezası 2012 yılında Yargıtay'ca onandı ve haklarında yakalama kararı çıkartıldı. Harekete geçen polis ekipleri Emin Yıldırım'ı 2013 yılında yakalayıp cezaevine teslim ederken, Leyla Yıldırım ortadan kayboldu. Sürekli saçlarını farklı renklere boyatıp, 3 ayda bir ev değiştiren Leyla Yıldırım 3 yıldan beri kaçmayı başardı.

POLİS TÜPÇÜ GİBİ EVE GİRDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Leyla Yıldırım'ın merkez Yüreğir İlçesi'nin Kışla Mahallesi'nde bir evde oturduğunu tespit etti. Yıldırım'ın kaçmaması için özel bir plan hazırlayan ekipler, keşif için genç kadının evine gitti. Tüpçü görünümde evin ziline basan polis, kapıyı açan Leyla Yıldırım'ı teşhis etti. Şüphelinin evde olduğunun anlaşılması üzerine sokağa giren ekipler, "Dolandırıcı arıyoruz, bu sokağa girmiş" diyerek ev sahiplerinden yardım istedi. Leyla Yıldırım'ın evine de aynı yöntemle giren polis, 3 yıldan beri kaçmayı başaran Leyla Yıldırım'ı yakaladı.

Gözaltına alınan Leyla Yıldırım, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen Leyla Yıldırım, yanındaki polislere "Beni kandırdınız" diye sitem etti

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana 15 Yıla Mahkum Leyla 3 Yıl Kaçtı, 'Tüpçü' Polise Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement