Adana 4 Yaşındaki Veysel'den 'Recep Ivedik' Taklidi - Son Dakika
Güncel

Adana 4 Yaşındaki Veysel'den 'Recep Ivedik' Taklidi

Adana 4 Yaşındaki Veysel\'den \'Recep Ivedik\' Taklidi

4 yaşındaki Veysel'den 'Recep İvedik' taklidiADANA'da 4 yaşındaki Veysel Efe Aksu, geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Recep İvedik 5' filminin fragmanındaki replikleri ezberledi.

24.02.2017 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 yaşındaki Veysel'den 'Recep İvedik' taklidi

ADANA'da 4 yaşındaki Veysel Efe Aksu, geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Recep İvedik 5' filminin fragmanındaki replikleri ezberledi.

Merkez Seyhan İlçesi'nde yaşayan Veysel Efe Aksu, bugüne dek sinema salonlarında gösterilen tüm Recep İvedik filmlerini izledi. Filmdeki karakteri canlandıran oyuncu Şahan Gökbakar'a hayran olduğunu anlatan küçük çocuk, filmleri çok beğendiğini, her sahnesine çok güldüğünü söyledi. Taklidini yaptığı Recep İvedik'in filmlerini defalarca izlemekten bıkmadığını belirten Aksu, "O filmleri çok seviyorum. Hayalim Recep İvedik ile tanışmak" dedi. Oğlunun Recep İvedik karakterini çok sevdiğini bildiren baba Feyzullah Aksu ise, "Yeni vizyona giren filmi izlemedi ama fragmanını ezberledi. Fırsat olursa Recep İvedik 5 filmini sinema salonunda izleyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana 4 Yaşındaki Veysel'den 'Recep Ivedik' Taklidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • Avukatlar Ankara'da Büyük Savunma Yürüyüşüne Hazırlanıyor
    11:11 Avukatlar Ankara'da Büyük Savunma Yürüyüşüne Hazırlanıyor

    İstanbul Barosu, Türkiye Barolar Birliği'nin düzenleyeceği Büyük Savunma Yürüyüşü'ne katılmak için 27 Nisan'da Ankara'ya gidecek. İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç, avukatların sorunlarını dile getirmek ve meslek onurunu savunmak amacıyla yürüyüşe katılacaklarını duyurdu.

  • Yapay Zeka, Oftalmoloji Sınavında Doktorları Geride Bıraktı
    11:10 Yapay Zeka, Oftalmoloji Sınavında Doktorları Geride Bıraktı

    Cambridge Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yapılan bir araştırmada, yapay zeka modelleri ve doktorlar arasında oftalmoloji sınavı düzenlendi. GPT-4, 87 sorudan 60'ını doğru yanıtlayarak diğer rakiplerini geride bıraktı. Ancak, araştırmacılar yapay zekanın hala tam olarak yeterli olmadığını belirtti.

  • Yünsa, 2023 yılında 544,2 milyon TL net kar elde etti
    11:09 Yünsa, 2023 yılında 544,2 milyon TL net kar elde etti

    Yünsa, Türkiye Muhasebe Standardı 29 (TMS 29) dahil geçen yıl 544,2 milyon TL net kar elde etti. Şirket, 2023 yılında kuvvetli satış kanalı portföyü, etkin fiyatlama politikaları ve yüksek marka bilinilirliği ile güçlü bir performans sergiledi. Yünsa'nın 2023 yılı brüt karı, TMS 29 uygulanmış sonuçlara göre 635,8 milyon TL'ye ulaşırken, brüt kar marjı ise bir önceki döneme göre 1 puan artışla yüzde 29 oldu. Şirketin 2023 yılında yarattığı faiz, amortisman ve vergi öncesi karı (FAVÖK) enflasyon muhasebesi standartları uygulandıktan sonra, 522,1 milyon TL'ye ulaşırken, FAVÖK marjı ise 2022 yılına göre 2 puan artarak yüzde 24'e geldi. Yünsa'nın sürdürülebilirlik anlayışıyla gerçekleştirdiği yatırımlar da dikkat çekti. Şirket, atık pet şişelerin geri dönüştürülmesiyle üretilen özel elyaf karışımlı kumaş kullanım oranını artırdı ve 10 milyondan fazla pet şişenin kumaşa dönüştürülmesini sağladı.

  • Meta AI, Llama 3 ile büyük bir güncelleme sundu
    11:09 Meta AI, Llama 3 ile büyük bir güncelleme sundu

    Meta, yapay zeka asistanı Meta AI için Llama 3 tabanlı bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile Meta AI, daha fazla ülkede kullanılabilecek ve Instagram, Facebook gibi sosyal medya platformlarına adapte olabilecek. Ayrıca Llama 3 güncellemesiyle birlikte Meta AI, Google ve Bing destekli arama sonuçları gösterebilecek, görüntü oluşturma süresi kısaldı ve görüntüleri gerçek zamanlı olarak GIF'e dönüştürebiliyor. Şirket ayrıca Meta AI'ı platformlarına entegre etmeyi ve Meta Quest VR gözlüklerinde kullanılabilir hale getirmeyi hedefliyor.

  • Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı
    11:08 Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı

    Hatay'ın Kumlu-Kırıkhan istikametinde bulunan Kazkeli mevkiinde, traktörün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına devrildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü güvenli bir şekilde kurtardı. Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • Yüksekova'da çığ nedeniyle kapanan köy yolunu açma çalışmaları devam ediyor
    11:08 Yüksekova'da çığ nedeniyle kapanan köy yolunu açma çalışmaları devam ediyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, daha önce meydana gelen çığ nedeniyle kapanan Bostancı köyü yolunu açmak için karla mücadele ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kar kalınlığının yer yer 5 metreyi bulduğu yolda zorlu şartlarda ilerleyen ekipler, kepçenin yetersiz kaldığı noktalarda ekskavatör kullanıyor. Görevliler, kısa sürede yolu açmayı hedefliyor.

  • İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi
    11:06 İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

    İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi.


Advertisement