Adana 400 Lira Çaldı, Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Adana 400 Lira Çaldı, Tutuklandı

Adana 400 Lira Çaldı, Tutuklandı

400 lira çaldı, tutuklandıAdana'da bir villadan, içerisinde kredi kartları ve 400 lira bulunan çantayı çaldığı iddiasıyla 28 yaşındaki Hamit Kakçaaçık tutuklandı.

15.08.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

400 lira çaldı, tutuklandı

Adana'da bir villadan, içerisinde kredi kartları ve 400 lira bulunan çantayı çaldığı iddiasıyla 28 yaşındaki Hamit Kakçaaçık tutuklandı.

Olay, 2 Ağustos'ta Kurttepe Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Kemal İlikçi'ye ait villaya mutfak kapısından giren Hamit Kakçaaçık, ev sahibinin baldızı Feriha Kıvılcım'a ait iki çantayı çalarak kaçtı. Polise başvuran Kıvılcım çantasında nüfus cüzdanı, ehliyet, banka kartları ve 400 TL nakit bulunduğunu belirterek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, bir taksi şoförünün olaydan kısa süre sonra bölgeden şiveli konuşan bir şahsı alarak Belediyeevleri Mahallesi'ne bıraktığını tespit etti.

ÇALIŞTIĞI KEBAPÇIDA YAKALANDI

Çevredeki kamera görüntüleri inceleyen polis, şüphelinin bir kebapçıda çalışan garson Hamit Kakçaaçık olduğunu belirledi. 13 Ağustos'ta kebapçıya giden polis, Kakçaaçık'ı gözaltına aldı. İfadesinde pişman olduğunu söyleyen Kakçaaçık sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana 400 Lira Çaldı, Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement