Adana - 42 Ayrı Kentte 83 Hırsızlıktan Aranan Şüpheli Suçüstü Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Adana - 42 Ayrı Kentte 83 Hırsızlıktan Aranan Şüpheli Suçüstü Yakalandı

Adana - 42 Ayrı Kentte 83 Hırsızlıktan Aranan Şüpheli Suçüstü Yakalandı

42 ayrı kentte 83 hırsızlıktan aranan şüpheli suçüstü yakalandı ADANA ve Mersin polisinin birlikte yaptığı çalışma sonucu Türkiye'nin 42 ayrı ilinde 83 hırsızlık olayından aranan 30 yaşındaki Garip Andak ile suç ortağı 26 yaşındaki Rıdvan Yılmaz yakalandı.

13.06.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

42 ayrı kentte 83 hırsızlıktan aranan şüpheli suçüstü yakalandı

ADANA ve Mersin polisinin birlikte yaptığı çalışma sonucu Türkiye'nin 42 ayrı ilinde 83 hırsızlık olayından aranan 30 yaşındaki Garip Andak ile suç ortağı 26 yaşındaki Rıdvan Yılmaz yakalandı.

Merkez Çukurova İlçesi'nin Huzurevleri Mahallesi'nde bir apartmandan çıkan 2 kişinin çelik para kasasını otomobile yükleyip hızla uzaklaştığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, apartmanın ve çevredeki binaların güvenlik kamerasını izleyip, hırsızların 33 DGS 63 plakalı otomobil ile kaçtığını belirledi. Emekli asker olan M.İ.'ye ait dairenin kapı kilidini söküp, yatak odasında bulunan şifreli para kasasını çaldığı anlaşılan şüphelilerin peşine Mersin polisi düştü. Otomobil, Tarsus-Adana- Gaziantep Otoyolu'nda (TAG) yakalandı. Kiralık olduğu anlaşılan otomobildeki Garip Andak ile Rıdvan Yılmaz gözaltına alınarak Adana'ya getirildi. Otomobilde yapılan aramada, M.İ.'nin evinden çalınan kasada bulunan iki cep telefonu, 2 kol saati ile tespih ele geçirildi. Zanlılardan Garip Andak'ın Türkiye'nin 42 ayrı ilinde toplam 83 ayrı hırsızlık yaptığı iddiasıyla arandığı ortaya çıktı. Adana Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alına Garip Andak, kasayı otoyolda parçalayarak açıp içindekileri aldıktan sonra attıklarını söyledi. Otoyol üzerinde çalışma yapan polis ekipleri, parçalanmış kasayı buldu.

Türkiye'nin her yerinde aranırken Adana ve Mersin polisinin ortak çalışmasıyla yakalanan Garip Andak ile suç ortağı Rıdvan Yılmaz, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Her iki zanlı da çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - 42 Ayrı Kentte 83 Hırsızlıktan Aranan Şüpheli Suçüstü Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement